Işın Karaca kimdir, nerelidir? Instagram adresi ne?

Şarkıları ile milyonların gönlüne taht kurmuş olan başarılı sanatçı Işın Karaca kimdir, nerelidir araştırdık. Işın Karaca’nın hayatına dair hiç bilinmeyen detaylar haberimizde…

Sesi ve başarılı şarkıları ile adını duyurmayı başaran sanatçı Işın Karaca’nın hayatını derledik. Hayatı boyunca birçok zorluk ile başa çıkmak zorunda kalan Işın Karaca uzun aradan sonra Star TV’nin sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu.

Işın Karaca kimdir?

Işın karaca kimdir sorusu birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Işın Karaca 7 Mart 1973 yılında Londra’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Işın Funda Büyükkaraca olan Işın Karaca 48 yaşındadır. 1996 Yılında Türkiye’de başladığı Arabesk müzik tarzı ile müzik dünyasına giriş yapmıştır. Ardından pop müzik, Türk sanat müziği dallarında da eserler söylemiştir.

Işın Karaca kimdir, nerelidir? Instagram adresi ne?

Işın Karaca şarkıcı olması yanı sıra besteci ve söz yazarıdır. Işın Karaca henüz 19 yaşında yaptığı Soner KIVANÇ ile ilk evlilikten Erda Kıvanç adında bir oğlu bulunmaktadır. İlk eşinden daha sonra boşanarak aranjör Erdem Yörük ile 12 yıl süren birliktelik yaşamıştır. Daha sonra silist, sanat ve klip yönetmeni olan Sedat Doğan'la 2009'dan beri birlikteliğini 2010 yılı kasım ayı sonunda noktaladıktan sonra tekrar barışan çift, 30 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. Bu evliliğinden ikinci çocuğu Mia 2011 yılında doğmuştur. İkinci eşi Sedat Doğan ile Eylül 2012 tarihinde boşanmaya karar verdi.

Boşanma davası sırasında barışan çift daha sonra tekrar ayrılarak, 6 kasım 2013 günü anlaşarak boşanma işlemini gerçekleştirdi. Işın Karaca, 28 Aralık 2016 tarihinde ise Tuğrul Odabaş ile evlenmiştir.  2017'de ve 2019 yılında eski eşi Sedat Doğan Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalandı ve cezaevine girdi. Nisan 2019 tarihinde Karaca'nın, boşandığı eski eşinden kalan 1 milyon liralık borcu ödemek için uğraştığı ortaya çıktı. Kasım 2019'da Işın Karaca, Tuğrul Odabaş'tan tek celsede anlaşmalı olarak boşanması ile olay oldu.

Işın Karaca kimdir, nerelidir? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Işın Karaca kimdir hayatı evlilikleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.