Işın Karaca kendisini eleştirenlere gözdağı verdi: 'Bendeki belgeler adam yakar!'

Işın Karaca, piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Bodrum’da öpüşürken görüntülenice meslektaşı Gülşen’in sahne kıyafetleri hakkındaki açıklamaları hatırlatılmıştı. Işın Karaca, sevgilisiyle plajda çekilen samimi fotoğraflarına gelen olumsuz yorumlara sert çıktı. Ünlü şarkıcı kendisini eleştirenlere gözdağı verdi: ''Bendeki belgeler adam yakar. Çıkın aradan, yanmayın''

Gülşen'in sahne kıyafetleri için "Ben de kız annesiyim. Gülşen’in sahnedeki halini 10 yaşındaki kızıma gösteremem!" diyen Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile plajın ortasında öpüşürken görüntülenmişti. Işın Karaca'ya takipçileri Gülşen hakkındaki sözlerini hatırlatmış ve eleştiri yağdırmıştı.

 IŞIN KARACA FENA PATLADI


Hakkında yapılan olumsuz eleştiriler karşısında Işın Karaca açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı:


"50 farklı mesaj kalıbı, gönderilen hesap sayısı 1000. Ücreti 250-500 TL arası. Sonra milleti gaza getirin yazsınlar! Ne pis oyunlar bunlar. Sizin yaratmaya çalıştığınız algıyı yesinler. Her kim dahilse bu manyaklığa hayatta başarılar dilerim! Ruhunuz da kalbiniz de bitmiş. Ben elimde delil olmadan konuşmam. Beni bilen bilir! Bu işi yapsın diye tuttuğunuz o fan kulüp bebeleri de konuşmaya çok meraklı. Bilin istedim. Zira biz çok gülüyoruz. Yazık nelerle uğraşıyorsunuz"

Işın Karaca kendisini eleştirenlere gözdağı verdi: 'Bendeki belgeler adam yakar!'

"Ve sökülmeye artı dökülmeye devam edenler sürüsü... Şahanesiniz, maaşa bağladığınız isim listeleri ve reklam adı altında para transfer dekontları ile yollayayım mı? Para ile aldığınız kötü yorumların faturasının SS'leri bile geldi. Vah vah vah! Biraz iş yapın da onunla analım sizi! Siz yarattığınız algı kadarsınız! Biz söylediğimiz şarkılar kadar olmaya devam edeceğiz. Benim adımı kullanmazsanız sevinirim. Öptüğüm adam da el alem değil 3 yıldır beraber olduğum insan. Sahnede değil, gizli saklı plaj köşelerinde, gözden uzak, ama kameraların yakaladığı bir açı! Yani özel hayatım! Kısacası size ne! Beni daha fazla konuşturmayın. Şiddetle tavsiyem olur"

Işın Karaca kendisini eleştirenlere gözdağı verdi: 'Bendeki belgeler adam yakar!' - Resim : 2

Sosyal medya üzerinden açıklamalarının paylaşıldığı bir hesaba Karaca şu yorumu yaptı: ''Sefam olsun, yaşasın aşk. Gözlerden uzak, sahneme ait olmayan görüntüler. Kına yakın bebekler, bendeki belgeler adam yakar. Çıkın aradan, yanmayın. Sevmek... yaşasın aşk, renk, dil, örf bilmeden hem de''

Işın Karaca kendisini eleştirenlere gözdağı verdi: 'Bendeki belgeler adam yakar!' - Resim : 3

Işın Karaca kendisini eleştirenlere gözdağı verdi: 'Bendeki belgeler adam yakar!' ile ilgili etiketler Işın Karaca Gülşen Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.