İşin içinden PKK çıkınca HDP suspus!

Hatay’da 300 hektar ormanlık alanın küle döndüğü yangını PKK’lı ‘Ateşin Çocukları İnisiyatifi’ üstlendi. PKK'nın siyasetteki destekçisi HDP ise gerçek ortaya çıkınca sosyal medyada yaptığı iftiralarla dolu Hatay paylaşımını kaldırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin art arda gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla kan kaybeden PKK'lı teröristler yine orman yangınları çıkarmaya başladı.

Geçtiğimiz yıl sadece 11 Temmuz- 24 Ağustos tarihleri arasında 14 yangın çıkartan hain örgüt, Hatay’da 300 hektar alanın küle döndüğü yangını da üstlendi.

PKK'nın siyasetteki temsilcisi HDP ise, bu açıklamanın ardından Hatay ile ilgili sosyal medya paylaşımlarını kaldırdı.

"Hatay iki gündür yanıyor ve bu haber bile olmuyor. Yanan alanlar maden sahası için ruhsatlandırılan alanlar. Ormanları sermayeye teslim etmek için binlerce orman canlısı ve ağaç yok ediliyor. Halkın ekmeği, gençlerin geleceği yakılıyor" şeklinde iftiralarla dolu paylaşımda bulunan HDP'ye ait hesap, işin içinde PKK'nın olduğunu öğrenince sessizliğe büründü.

İşin içinden PKK çıkınca HDP suspus!

"KATİL OLAY MAHALLİNE MUTLAKA GERİ DÖNER!"

O paylaşımı "Katil olay mahalline mutlaka geri döner!" notuyla retweetleyen gazeteci Ersin Çelik, tweetin silindiğini görünce bir paylaşımda daha bulunarak tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"HDP, alıntıladığım tweeti silmiş. PKK, kırsaldaki gücünü büyük oranda kaybetti fakat siyasetteki etkisini koruyor. #HatayıPkkYaktı ve gerçek ortaya çıkınca siyasi temsilcilerine geri adım attırdılar. Destekçilerine de yuvarlak laflar ettiriyorlar. Bu kadar da net ve şeffaflar!"

İşin içinden PKK çıkınca HDP suspus! - Resim : 2

İşin içinden PKK çıkınca HDP suspus! - Resim : 3

İşin içinden PKK çıkınca HDP suspus! ile ilgili etiketler HDP Hatay PKK Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.