İsimsizler'de sürpriz ayrılık! Sosyal medya hesabından duyurdu...

Oyuncu Algı Eke Instagram hesabından ayrılacağını duyurdu. İsimsizler dizisinde oynayan Algı Eke senaryo gereği son bölümde öldürülecek. İşte İsimsizler dizisi ve Algı Eke'nin diziden ayrılması ile ilgili merak edilen her şey...

Güzel oyuncu Algı Eke sosyal medya hesabından 'İsimsizler’e veda edeceğini açıkladı. Dizinin başrol oyuncularından olan Algı Eke Instagram'dan İsimsizler dizisinin son bölümünde senaryo gereği öldürülecek.

TV izleyicilerini üzecek haber Instagram'dan geldi. Oyuncu Algı Eke, 'İsimsizler' dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

'Hayat Sevince Güzel' adlı dizide iki yakışıklı arasında kalan güzel bir kız olarak boy gösteren Algı Eke, bu dizinin ardından 'İsimsizler' adlı yapımın kadrosunda yer aldı. Başrol oyuncularından biri olan güzel oyuncu, senaryo gereği öldürülerek diziden ayrıldı.

algA_eke_1

Algı Eke, bu ayrılık sonrası sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile hayranlarını bilgilendirdi.

Ünlü oyıncu, İnstagram paylaşımına, "Gençler ben tatile çıkıyorum. 'İsimsizler' dizisindeki görevim sona ermiş bulunmakta. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür eder hepimize mutluluklar dilerim. Doktor Elif’i de diğerleri gibi bırakıyorum hepinizi öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Algı Eke Biyografisi

Adı Soyadı: Algı Eke
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1985
Nereli: İstanbul
Burcu: Başak
Kilosu: 62
Boyu: 1.64
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Karamel
Eğitim Durumu: Berlin’de Dramaturji üzerine eğitim almıştır.
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Hayır
Eşi: Yok
instagram Hesabı: https://www.instagram.com/algieke
Twitter Hesabı: https://twitter.com/algeke
Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/algieke

Fox TV ekranlarında yaz ayında yayınlanacak olan yeni yaz dizilerinden Hayat Sevince Güzel adlı dizi fragmanı ile dikkatleri çekmeyi başardı. Komedi ve romantik bir içeriğe sahip olan dizinin konusu oldukça keyifli! Özellikle yaz aylarında dizi severlerin keyif alacağı diziler arasında yerini alacağa benziyor. Hayat Sevince Güzel adlı dizide yer alan Algı Eke dizide başrol oyuncusu olarak Zarife Toprak karakterini canlandırıyor. Birçok dizide yer alan ve tanıdık yüzlerden olan Algı Eke kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, eğitimi nedir, oynadığı oyunlar hangileridir, burcu nedir? gibi birtakım sorularının cevabını merak ediyorsanız Algı Eke hayatı ve hakkında biyografisi içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca diğer dizi oyuncuları ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri sendeyim.net adresimizden öğrenebilirsiniz.


Algı Eke Kısaca Hayatı

Algı Eke 6 Eylül 1985 İstanbul doğumludur. 30 yaşında olan oyuncu başak burcudur. Aslen Artvinli olan ve Gürcü asıllı olan oyuncu boşanmış bir anne babanın çocuğudur. Algı Eke 2013 yılında annesini kaybetmiştir. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olan oyuncu daha sonra üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş ve burada dramaturji bölümünde okumuştur. Türkiye’ye dönmesinden sonra Mustafa Şevki Doğan ile tanışan ve Baba Ocağı adlı dizide yer alan oyuncu daha sonrasında Keşanlı Ali Destanı, Dürüye'nin Güğümleri ve Annem uyurken adlı dizilerde yer almıştır. Pinhani grubunun Yitirmeden adlı şarkısının klibinde oynayan oyuncu; 20 Aralık 2013 tarihinde vizyonda yer alan Kedi Özledi adlı filmde Kıymet karakteri ile İlker Ayrık’la başrolü paylaşmış ve romantik komedi dalında da yeteneğini sergilemiştir. Galip Derviş dizisinde Hülya Uçar karakterini oynayan oyuncu Celil Nalçakan ile beraber netd.com adlı sitede Şişenin Dibi adlı bir program yapmıştır.

Algı Eke’nin oynadığı filmler: Kaçma birader, Kaygı, Yok artık!, Durulmayan kalpler, Kedi Özledi ve Mazi Yarası.
Algı Eke’nin oynadığı diziler: Baba Ocağı, Keşanlı Ali Destanı, Dürüye'nin Güğümleri, Annem uyurken, Ayrılsak da Beraberiz, Galip Derviş ve Hayat Sevince Güzel.

İsimsizler'de sürpriz ayrılık! Sosyal medya hesabından duyurdu... ile ilgili etiketler Instagram isimsizler algı eke
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.