"İşimize devam ediyoruz" diyen Recep Aktepe her an görevden alınabilir! / ÖZEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını beklediği Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz işimize devam ediyoruz" dedi. Bu mesajından "istifaya direneceği" yönünde anlam çıkarılan Altepe'nin görevden alınması gündemde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen isimler arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Altepe, istifa iddialarıyla ilgili soruya, "Ben o konuyla ilgili bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. Biz işimize devam ediyoruz" dedi.

CUHURBAŞKANI ERDOĞAN BURSA'YI İŞARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya dönüşü uçakta beraberindeki gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul, Ankara, Düzce, Niğde ve Balıkesir'in isimlerini sayarak, bu il belediye başkanlarının istifasını beklediğini vurgulamıştı.

Erdoğan bu beş ilin yanında Bursa Büyükşehir Belediyesini de özel olarak işaret etmiş ve, "Bursa aynı şekilde. Bursa’yla da yarın büyük ihtimalle sayın Başbakan veya ilgili genel başkan yardımcımız veya şahsım görüşeceğiz. Bunları yaparken bir şeyin gayreti içindeyiz: Bu makamlara bağımsız adaylar olarak gelinmiyor, bir partinin gösterdiği adaylar olarak geliniyor; bu görevleri biz asla terk edilmeyecek ilanihaye kalınacak koltuklar olarak göremeyiz." ifadelerini kullanmıştı.

ERDOĞAN ÇOK KARARLI

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifalar konusunda çok kararlı olduğu ve istifa talebine karşı direnen belediye başkanları hakkında tüm opsiyonların hayata geçirileceği öğrenildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'nin istifaya direnmesi halinde de görevden alınmasının gündeme gelebileceği belirtildi.

YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan, Başbakan Binali Yıldırım cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldırım, istifası istenen belediye başkanları ile ilgili olarak, "İnanıyorum arkadaşlarımız gereğini yapacaktır" dedi.

"İşimize devam ediyoruz" diyen Recep Aktepe her an görevden alınabilir! / ÖZEL ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Son dakika Haber bursa belediye başkanı recep altepe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.