Işıl Yücesoy'un gençlik halini tanıyamayacaksınız! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Son olarak 2016 - 2018 yılları arasında atv'de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde canlandırdığı Refika karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve ardından 6. bölümü ile final Ferhat ile Şirin'de rol alan 76 yaşındaki sinema, tiyatro oyuncusu ve ses sanatçısı Işıl Yücesoy, Instagram hesabından yıllar öncesine ait bir fotoğraf karesini paylaştı. Usta oyuncu Işıl Yücesoy'un gençlik hali görenleri kendine hayran bıraktı.

Kariyer hayatı boyunca pek çok yapımda rol alan ve son olarak başrollerini Emrah, Burcu Kıratlı, Keremcem, Cüneyt Mete, Kenan Bal, Ayşegül Ünsal'ın paylaştığı Aşk ve Mavi dizisiyle izleyici karşısında olan Işıl Yücesoy gençlik fotoğrafıyla Instagram'a damga vurdu. Işıl Yücesoy'un gençlik hali görenleri büyüledi. 

Uzun süredir ekranlardan uzakta olan 76 yaşındaki oyuncu Işıl Yücesoy gençlik halini 152 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu gençlik yıllarında çekilen fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı. Yücesoy için 'Güzelliğinden bir şey kaybetmemiş', 'Hiç değişmemiş' yorumları yapıldı.

Yücesoy'un fotoğrafına Aşk ve Mavi dizisindeki set arkadaşı oyuncu Birgül Ulusoy 'Ve Tanrı kadını yarattı🔥' yorumunda bulunurken, takipçileri fotoğrafa kısa sürede beğeni yağdırdı.

İşte Işıl Yücesoy'un gençlik hali...

Işıl Yücesoy'un gençlik halini tanıyamayacaksınız! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

 

IŞIL YÜCESOY'UN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

1981 - Milcan
1984 - Geçim Otobüsü
2000 - Üvey Baba
2004 - Çemberimde Gül Oya
2004 - Korkuyorum Anne
2005 - Güz Yangını
2006 - Rüya Gibi
2007 - Zoraki Koca
2008 - Goncakaranfil
2008 - Yol Arkadaşım
2011 - Yer Gök Aşk
2014 - Unutursam Fısılda
2014 - Kara Para Aşk
2015 - Hayat Mucizelere Gebe
2016 - Aşk ve Mavi Refika
2019 - Ferhat ile Şirin

 

Işıl Yücesoy'un gençlik halini tanıyamayacaksınız! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Işıl Yücesoy aşk ve mavi gençlik hali gençlik fotoğrafı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.