Işıl Reçber'in bale yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu

Eski Milli file bekçilerinden Rüştü Reçber’in 44 yaşındaki eşi Işıl Reçber, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla gündem oldu. Moda dünyasının yakından tanıdığı isimlerden olan Reçber, bale yaptığı anlara ait çekilen fotoğrafları karelerini Instagram hesabından paylaşınca yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

20 yaşındaki kızları Tuana Reçber’in eğitimi için Londra’ya yerleşenn Rüştü Reçber ve Işıl Reçber çifti gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Özel hayatına dair sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Işıl Reçber, 480 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu.

Işıl Reçber'in bale yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu

Moda dünyasının tanıdık simalarından olan 45 yaşındaki Işıl Reçber, bale yaptığı fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Işıl Reçber paylaşımında, “Öyle kendinize dönük yaşayın ki başkalarını eleştirmek için zamanınız kalmasın” Ne güzel sözdür… Her şey seninle güzel… Çünkü en değerli sizsiniz… Önce kendinizi sevin tabii narsistlik boyutunda değil. Kendiniz için sizi mutlu eden bir şeyler yapın. Bu dans olur, bu yemek yapmak olur, bir müzik aleti çalmak olur, spor dalı olur, resim olur, heykel olur bir şeyler, iyi gelen mutlu eden. Hadi ne olursa çünkü mutlu olmayı hak ediyorsun. Güzel hafta sonları…” ifadelerine yer verdi.

Işıl Reçber'in bale yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

Işıl Reçber'e aralarında Fransız Genç Balesi Le Jeune Ballet De France, Fransız Devlet Balesi Ballet National De France Baş dansçısı, balet Tan Sağtürk'ün da olduğu çok sayıda takipçisinden binlerce beğeni ve destek mesajları yağdı. Reçber, gönderisini Zerrin Özer'in 'Her Şey Seninle Güzel' şarkısıyla paylaştı.

Işıl Reçber'in bale yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu - Resim : 3

Işıl Reçber'in bale yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu - Resim : 4

 

Işıl Reçber'in bale yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Işıl Reçber Rüştü Reçber Sosyal Medya Instagram bale
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.