İşadamının arabasına uyuşturucu koydular!

SuperHaber’in ortaya çıkardığı 50 milyon dolarlık dolandırıcılık iddiası olan davalar zinciri devam ediyor. Ailesinin ve kendi servetinin elinden alındığını iddia ederek, ortağı Fırat Muşlu’ya karşı çok sayıda davalar açan işadamı Fehmi Öztürk ile eski avukatı Eyüp Saygın’ın olduğu otomobile uyuşturucu konulduğu ortaya çıktı. Romanya’dan gelişte Edirne Gümrük Kapısı girişinde ortaya çıkan uyuşturucu kumpasını yapanlar ve ihbar edenler, savcılık ile polis tarafından araştırılıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul’da 6 yıl önce meydana gelen ve kamuoyunda, ”50 milyon dolarlık kumpas ile dolandırıcılık iddiası“ olarak bilinen çeşitli davalar, halen 4 adliyede sürüyor.

50 MİLYON DOLARLIK DAVADA DARP İLE BAŞLAYAN ÇEŞİTLİ OLAYLAR MEYDANA GELDİ

Sinoplu işadamı Fehmi Öztürk ve eski ortağı Fırat Muşlu arasında ki davalar sırasında, bir darp, birbirinden ayrı 2 cinayet ve bir de yaralama olayı meydana gelmişti. İnşaat işleri yapan ve tekstilci Fırat Muşlu ile ortaklık yapan Fehmi Öztürk, bundan 6 yıl önce 50 milyon dolar dolandırıldığını iddia ederek, çeşitli mahkemelerde davalar açmıştı. İşadamı Fehmi Öztürk ve oğlu Ercan Öztürk,bu davalar devam ederken, ortağı Fırat Muşlu’nun koruması Cem Özmüş ve Muhammed Dursun tarafından, Başakşehir’de 10 Temmuz 2018 yılında darp edilmişti.

İşadamının arabasına uyuşturucu koydular!

KORUMA CEM ÖZMÜŞ KARTAL’DA SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Fehmi Öztürk ve eski ortağı Fırat Muşlu arasında, İstanbul ve Çanakkale’de ki adliyelerde davalar devam ederken, 15 Temmu 2021’de bir başka olay meydana geldi. Fırat Muşlu’nun eski koruması Cem Özmüş, Kartal Cevizli sahilinde arkadaşı Deniz Aslanhan ile otururken, üzerinde iki kişinin olduğu motosikletli kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Savcılık ve polisin yaptığı soruşturmada, Cem Özmüş cinayetine Yekta Gözen ile akrabası Deniz Morsümbül’ün karıştıkları belirlenmişti.

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİNDE 3 SANIK AĞIR CEZA MAHKEMESI’NDE YARGILANIYOR

Yurt dışına kaçan şüphelilerden Deniz Morsümbül, geçen sene Almanya’da yakalanarak Türkiye’ye iade edildi.Morsümbül verdiği ifadesinde, cinayeti halen yurt dışında firari olan Yekta Gözen’in işlediğini söyleyerek olayın tüm detaylarını anlatmıştı. Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi, savcılık soruşturmasının ardından Cem Özmüş cinayeti davası için 3 kişi hakkında iddianame düzenledi. İddianame de sanıklar, Fırat Muşlu, İhsan Boyabat ve Süleyman Sulu hakkında, ”Tasarlayarak Öldürme, Kasten Öldürme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” suçlamaları bulunuyor.

KARTAL’DA FERHAT ÖNEN 14 KURŞUNLA VURULDU

Cem Özmüş cimayetinin ardından,6 Eylül 2022 tarihinde, bu kez Kartal Soğanlık’ta Ferhat Önen adlı bir kişi, evinden çıkıp arabasına bindiği sırada 14 kurşunla vuruldu. Çevrede bulunan vatandaşları tarafından Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Önen, mucize eseri yeniden yaşama döndü. Polisin yaptığı araştırmada Yekta Gözen’i, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine adı karışan "Dodo" lakaplı Doğukan Çep'in talimatı ile çok sayıda suç kaydı bulunan Eray Özyağcı'nın vurduğu ortaya çıkmıştı.

KORUMA ÖZMÜŞ CİNAYETİ SANIĞI İHSAN BOYABAT EVİNİN ÖNÜNDE İNFAZ EDİLDİ

Tarih 30 Eylül 2023’ü gösterirken, yine Kartal’da, Cem Özmüş cinayetinde tutuksuz yargılanan İhsan Boyabat, duruşmasının olduğu sabah Kartal'da evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetten sonra, Kürşat Batuhan E. ve Emre Z.’yi gözaltına aldı. Şüpheli Kürşat Batuhan E. ilk ifadesinde; “3 yıl önce bana toplum içinde küfür edip rencide etti. Olay bu sebepten yaşandı.” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

İŞADAMI FEHMİ ÖZTÜRK’ÜN ARABASINA ROMANYA’DA UYUŞTURUCU KONULDU

50 milyon dolarlık davalar zincirinde son olarak geçtiğimiz günlerde, çok ilginç bir başka olayın meydana geldiği anlaşıldı. Ailesinin ve kendi servetinin elinden alındığını iddia ederek, ortağı Fırat Muşlu’ya karşı çok sayıda dava açan işadamı Fehmi Öztürk ile eski avukatı Eyüp Saygın’ın olduğu otomobile uyuşturucu konulduğu ortaya çıktı. Romanya’dan Türkiye’ye girişte, Edirne Gümrük Kapısı’nda durdurulan Fehmi Öztürk’ün otomobili, X-Ray cihazından geçirilerek, narkotik köpeğine arattırıldı. Hassas burunlu köpek, Öztürk’ün kullandığı otomobilin egzozunun üzerine bağlanmış kokain ve esrar buldu. Polis tarafından gözaltına alınan Fehmi Öztürk ve eski avukatı Eyüp Saygın, polis sorgusundan sonra, çıkarıldığı savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İşadamının arabasına uyuşturucu koydular! - Resim : 2

FEHMİ ÖZTÜRK İFADESİNDE FIRAT MUŞLU’DAN ŞÜPHELENDİĞİNİ SÖYLEDİ

İşadamı Fehmi Öztürk’ün ifadesinde, Romanya’da üç kez polis tarafından sebepsiz olarak durdurularak arabasının ve kendinin ihbar üzerine arandığını belirttiği öğrenildi. Yine işadamı Öztürk’ün kendisine uyuşturucu kumpası kurularak, aynı kişiler tarafından da ihbar edildiğini söylediği belirtildi. Öztürk’ün ifadesinde, ”Bu konda daha önce Romanya Devleti yetkili mercilerine yaptığım kayıtların ve başvurular ile gelişen bu olayların daha önce savcılığınıza şikayette bulunduğum hasmım olan Fırat Muşlu adlı Türk vatandaşına bağlı kişiler tarafından yapıldığını düşünüyorum. Bu nedenle de ihbar yapan kişinin tespit edilerek sorgulanmasını ve bunun kim/kimler tarafından yapıldığının tespitini talep ediyorum.” dediği ifade edildi.

İşadamının arabasına uyuşturucu koydular! ile ilgili etiketler İstanbul Kartal cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.