İşadamı Mehmet Ali Aydınlar'dan örnek davranış

İşadamı Mehmet Ali Aydınlar, mezun olduğu okulunun kütüphanesini teknolojiye de yer vererek yeniledi.Haydarpaşa Lisesi`ne modern kütüphane

82 yıldır ülkemizde bilim, sanat, politika, iş dünyası, bürokrasi alanında seçkin ve başarılı isimler yetiştirmeye devam eden Haydarpaşa Lisesi, modern kütüphanesine kavuştu. ``Haydarpaşalı`` olmakla gurur duyan ve kurucusu olduğu Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı`nda halen Mütevelli Heyeti Üyesi olarak görev yapan işadamı Mehmet Ali Aydınlar, okulunun kütüphanesini teknolojiye de yer vererek yeniledi.


``AMACIMIZ, HAYDARPAŞA LİSESİ`Nİ LİDER OKUL YAPMAK``

Mehmet Ali Aydınlar, açılış töreninde yaptığı konuşmada ``Haydarpaşa Lisesi`nden çok şey öğrendik. Bize hem çok iyi eğitim verdi, hem de hayatı öğretti. Bizim dönemlerimizde Haydarpaşa Lisesi, Türkiye`nin en önemli eğitim kurumlarından biriydi. Amacım ve arzum, Haydarpaşa Lisesi`ni yeniden eski günlerdeki gibi görmek`` diye konuştu.

131020161719271369585_3.jpg
``HAYDARPAŞALILIK`` RUHU BAMBAŞKA...

Haydarpaşa Lisesi Müdürü Dr. Ömer Faruk Araz da konuşmasında Haydarpaşa Lisesi`nin gelişimine her daim destek veren işadamı Mehmet Ali Aydınlar`a teşekkür ederken, Haydarpaşa`nın adına ve tarihine yakışır bir kütüphane yapılmasından öğrenciler adına son derece mutlu olduklarını söyledi. Araz, öğrencilerin yeni kütüphanelerine büyük ilgi gösterdiklerini ve 72 kişilik kütüphanenin her gün tam kapasiteyle dolduğunu belirtirken, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise bu tarihi liseye katkılarından dolayı Aydınlar`a teşekkür etti. Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Nuhoğlu, Mehmet Ali Aydınlar`a hem Türk milli eğitimine hem de Haydarpaşa Lisesi`ne katkılarından dolayı plaket takdim etti. Nuhoğlu, Aydınlar`ın tam anlamıyla ``Haydarpaşalılık`` ruhuna sahip olduğunu belirtti.


GENİŞ BİR KATILIM DİKKAT ÇEKTİ…

Açılış törenine, okul tarafından kütüphaneye ismi verilen Mehmet Ali Aydınlar`ın yanı sıra Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Nuhoğlu, Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Basri Kadıoğlu, Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tayfun Kardeş, Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği Genel Sekreteri Erkin Okçuoğlu ve Haydarpaşa Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Banu Özgen`in yanı sıra vakıf, spor ve mezunlar derneğinin başkanları ve üyeleri ile lise öğrencileri katıldı.

131020161719461365948_3.jpg
5 BİN KİTAPLIK MODERN KÜTÜPHANE…

Acıbadem Üniversitesi kütüphanesine benzer bir şekilde yapılan Haydarpaşa Lisesi Mehmet Ali Aydınlar Kütüphanesi`nde öğrenciler, teknoloji kullanımı imkanına da kavuştu. İlk etapta 5 bin kitabın yer aldığı, bilgisayarlar ve gruplar için çalışma odalarının bulunduğu Mehmet Ali Aydınlar Kütüphanesi`nde öğrenciler, çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
Mehmet Ali Aydınlar Kütüphanesi, aynı zamanda teknolojik imkanlara da sahip. Kütüphane, bilgisayarlar ve gruplar için hazırlanan çalışma odalarıyla öğrencilerin kullanımına sunuldu…

İşadamı Mehmet Ali Aydınlar'dan örnek davranış ile ilgili etiketler kütüphane Mehmet Ali Aydınlar Haydarpaşa Lisesi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.