İşadamı Ali Dinçkök, ünlü modacı Ece Ege ile aşk yaşamaya başladı...

73 yaşındaki Ali Dinçkök, iş ortağı Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi'den ayrılıp, Dice Kayek markasının yaratıcısı eski sevgilisi modacı Ece Ege ile yeniden aşk yaşamaya başladı.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre, Akkök Holding ve Akmerkez'in ortağı Ali Dinçkök, geçtiğimiz mayıs ayında hem yakın arkadaşı hem de iş ortağı Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Cankut yeni gelişmeyi ise "Duydum ki, bu aşkı da mazide kalmış. Üstelik arayı açmadan, evliliğin eşiğinden döndüğü ex aşkı, ünlü modacı Ece Ege ile yeniden flört etmeye başlamış." diyor 73 yaşındaki iş adamı için.

ali_dincIkoIk

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ NİKAHI İPTAL ETTİRMİŞTİ

Dice Kayek markasının yaratıcısı 54 yaşındaki Ece Ege ile 73'lük iş adamı Ali Dinçkök, 2008 yılında 5 aylık flörtün ardından evlenmeye karar vermişti.

1 Temmuz'da Ali Dinçkök'ün Akmerkez'deki dairesinde nikah kıyılacaktı. Ancak nikah öncesi Ali Dinçkök'ten gelen evlilik sözleşmesi talebi, gelin adayı Ece Ege'nin gücüne gitmiş, nikah iptal olmuştu.

Nikahı rafa kaldıran aşıklar, birkaç yıl daha flört etse de ayrılmışlardı.

ece_ege

BU KEZ MUTLU SONA ULAŞABİLECEKLER Mİ?

Uzun ayrılığın ardından Dinçkök ve Ege'nin yeniden bir araya gelmesi, sosyetede "ikinci denemelerinde mutlu sona ulaşabilecek mi?" sorusunu gündeme getirdi.

Oğlu Raif ve kızı Alize'nin annesi Sennur Çiftçi'den yıllar önce boşanıp mimar Barbara Pensoy ile aşk yaşayan Ali Dinçkök'ün, bu ilişkisinden de Aleyna adında bir kızı var.

Barbara Pensoy'dan ayrıldıktan sonra birçok güzelle adı anılan ünlü iş adamı, yaklaşık iki yıl kadar da eski manken Pınar Yiğit ile flört etmişti.

aiali_dincIkoIk2

ALİ RAİF DİNÇKÖK KİMDİR?

Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök, 1944 yılında İstanbul’da

Ali Raif Dinçkök, lise öğrenimini Avusturya Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Aachen Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

İş hayatına Akkök Şirketler Grubu’nda başlayan Ali Raif Dinçkök, Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı görevinin yanısıra ve diğer grup şirketlerinin yönetim kurullarında da görev yapmaktadır.

İşadamı Ali Dinçkök, ünlü modacı Ece Ege ile aşk yaşamaya başladı... ile ilgili etiketler ali dinçkök ece ege dice kayek akkök holding claudia badi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.