'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyayı kasıp kavuran Fevzi Kaan Türker, Sefo konserinde sahneye çıktı

Babasının orgunu çalıp şarkı söylediği videoları sosyal medyada büyük bir ilgiyle izlenen 12 yaşındaki fenomen Fevzi Kaan Türker, Sefo’nun konserinde sahneye çıktı. ‘Sefo - Isabelle’ performansı ile dikkat çeken Kaan Türker bu parçayı canlı olarak konser sahnesinde seslendirdi. Org çalıp şarkı söyleyerek fenomen olan Kaan Türker'in sahne performanı Sefo'dan tam not aldı.

Son dönemde rap şarkıları kendine has yorumuyla seslendiren, “Isabelle” ve “Nerdesin” şarkılarıyla Instagram'da izlenme rekorları kıran 12 yaşındaki fenomen Fevzi Kaan Türker, Sefo’nun konserinde sahneye çıktı.


SEFO İLE AYNI SAHNEDE

‘Isabelle’isimli parçayı farklı bir şekilde yorumlayarak seslendiren Fevzi Kaan,gelen yoğun ilginin ardından Sefo ile buluştu. Çaldığı org ve söylediği şarkılarla milyonların sempatisini kazanan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, Sefo ile konserde düet yaptı.

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyayı kasıp kavuran Fevzi Kaan Türker, Sefo konserinde sahneye çıktı

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Özellikle Sefo'nun "Isabelle" şarkısıyla sosyal medyanın gündemine oturan Fevzi Kaan, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Kendi özgün yorumuyla şarkıyı çalıp söyleyen Fevzi Kaan'ın rahat tavırları dikkat çekti.

 

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyayı kasıp kavuran Fevzi Kaan Türker, Sefo konserinde sahneye çıktı ile ilgili etiketler Konser Fevzi Kaan Türker sefo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.