İş ve siyaset dünyası bu düğünde

İş adamı Kaya Sabancı’nın kızı Gizem Sabancı ve 23. Dönem Siirt Milletvekili Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu'nun oğlu Koray Helvacıoğlu’nun 12 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda yapılacak düğünleri, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirecek.

İşadamı Kaya Sabancı’nın Aynur Özderici’yle evliliğinden olan küçük kızı Gizem Sabancı ile 23. Dönem Siirt Milletvekili Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu ve eşi Türkay Helvacıoğlu’nun oğulları iç mimar Koray Helvacıoğlu, evlilik hazırlığı yapıyor.

Hürriyet'in haberine göre, 1.5 yıl önce arkadaş ortamında tanışan çift, 20 gün önce aile arasında yapılan bir törenle Bodrum Cennet Koyu’nda bulunan Mandarin Oriental’da nişan yüzüklerini taktı. Çift, yüzük takmak için Gizem Hanım’ın Monako’da yaşayan babası Kaya Sabancı’nın pandemi sonrası yurda dönmesini beklemiş.

İş ve siyaset dünyası bu düğünde


12 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda yapılacak görkemli düğünde iş ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin bir araya gelmesi bekleniyor.

Sabancı Ailesi’nin çok fazla tanınmayan üyelerinden olan Kaya Sabancı, merhum Hacı Mehmet Sabancı’nın oğlu ve denizcilik deyince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden olan Yalçın Sabancı’nın kardeşi.

İş ve siyaset dünyası bu düğünde ile ilgili etiketler Sabancı Holding Çırağan Sarayı Sabancı Ailesi kaya sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.