İş insanının düğünde kahreden ölümü: Saniyeler içinde yere yığıldı!

43 yaşındaki iş insanı Cevat Sadrettin Önalan, Bursa'da arkadaşının düğününde oyun oynadığı sırada kalp krizi geçirdi. Pistte bir anda yere yığılan 3 çocuk babası Önalan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Önalan'ın yere düşme anı kameralara saniye saniye yansıdı. İşte o anlar...

Erzurumlu iş insanı Cevat Sadrettin Önalan, bir süre önce yerleştirği Bursa'da arkadaşı Emre Koçak'ın düğününe katıldı.

AORT DAMARI YIRTILMIŞ

Düğünde oyun oynayan Önalan, pistte bir anda yere yığıldı. Davetlilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan Önalan'ı hayata döndürmek için doktorlar, yaklaşık 45 dakika boyunca müdahalede bulundu. Aort damarının yırtıldığı belirlenen Önalan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

İş insanının düğünde kahreden ölümü: Saniyeler içinde yere yığıldı!

MEMLEKETİ ERZURUM'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cenazesi Bursa'dan Erzurum'a getirilen Önalan için merkez Yakutiye ilçesindeki Narmanlı Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Yakınlarıyla çok sayıda Erzurumlunun katıldığı cenaze namazı sonrası Önalan, Kümbet Mahallesi'nde toprağa verildi.

İş insanının düğünde kahreden ölümü: Saniyeler içinde yere yığıldı! - Resim : 2

PİSTTE DÜŞME ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Önalan'ın fenalaşma ve yere düşme anı, düğün salonundakilerin cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedildi. Kalabalığın ortasında bir süre oynayan Önalan'ın önce sendelediği sonra yüzüstü yere kapandığı anlar görüntülerde yer aldı.

İş insanının düğünde kahreden ölümü: Saniyeler içinde yere yığıldı! - Resim : 3

İş insanının düğünde kahreden ölümü: Saniyeler içinde yere yığıldı! ile ilgili etiketler Erzurum Düğün iş adamı ölüm iş insanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.