İş insanından Marmaris'te satılık ada: Fiyatı 360 milyon TL'ye yükseldi

ABD'de yaşayan Türk iş insanı 1999'da satışa çıkardığı Muğla Marmaris'teki adasının fiyatını güncelledi. İlk olarak 145 milyon TL'ye satışa sunulan adanın yeni fiyatı 360 milyon TL'ye yükseldi.

Amerika'da yaşayan Türk iş insanı Türkiye'nin turizm cenneti olarak bilinen Muğla Marmaris'teki adasını satışa çıkardı. İş insanı adasını ilk olarak 1999'da 145 milyon TL ile satışa çıkarmıştı. Adanın satış ilanı, 24 Nisan'da internet sitesinde güncellendi.

İş insanından Marmaris'te satılık ada: Fiyatı 360 milyon TL'ye yükseldi

360 MİLYON TL OLARAK GÜNCELLENDİ

İmar durumu sit alanı olarak belirtilen adanın metrekare fiyatı 1139 TL'ye yükseltildi. Ada için güncel satış fiyatının 360 milyon TL olduğu kaydedildi.

Üzerinde, her biri 50 ile 100 metrekare büyüklükte 3 müstakil ev bulunan adaya; mevcut imar durumuna göre günübirlik konaklama, yeme-içme, marina yapılabileceği belirtildi.

Aynı zamanda mavi tur rotası üzerinde bulunan, 4 koyu olan adanın, 65 dönüm orman kullanım alanı da mevcut. Adanın toplam büyüklüğü ise 381 bin metrekare.

İş insanından Marmaris'te satılık ada: Fiyatı 360 milyon TL'ye yükseldi ile ilgili etiketler Marmaris Muğla ada satılık ada
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.