İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz

FETÖ'nün hain darbe girişiminin 7. yılında iş dünyası temsilcileri “Hürriyetimize, demokrasimize, ülkemizin geleceğine aynı 15 Temmuz’daki kararlılığımızla sahip çıkıyor; çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” dedi. İşte detaylar...

FETÖ'nün hain darbe girişiminin 7. yılında iş dünyası temsilcileri “Hürriyetimize, demokrasimize, ülkemizin geleceğine aynı 15 Temmuz’daki kararlılığımızla sahip çıkıyor; çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” dedi.

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz

 İTO Başkanı Şekib Avdagiç: 

Hain darbeciler demokrasimizin yanı sıra ekonomimize, yerli ve millî üretim anlayışımıza, teknoloji yarışında öncü olma gayretimize, büyük Türkiye hayaline de darbe indireceklerdi. Üreten Türkiye yerine büyük güçlerin pazarı olan Türkiye’yi kabul ettireceklerdi. İhanet odaklarına hatırlatmak istiyoruz ki, biz yediden yetmişe hep birlikte darbelere, demokrasi düşmanlarına, halkımızın iradesini ve değerlerini hiçe sayanlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz.

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz - Resim : 2

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan:

Daha ilk günden itibaren, sanayiciler olarak üretim çarklarımızın durmamasına azami özeni göstererek, darbe girişiminin ekonomik etkilerinin kısa sürede püskürtülmesine ve ülkemizin kısa zamanda yeniden demokrasiye dönmesine katkı sunduk. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı irade ile demokrasinin, sandıktan çıkmış millet iradesinin yanında duracağımızı, ülkemizin refahı ve aydınlık yarınları için mücadele edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz - Resim : 3

DEİK Başkanı Nail Olpak: 

O kara gecede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizin tek vücut hâlinde egemenliğine kayıtsız, şartsız sahip çıktığına bir kez daha tanıklık ettik. Türkiye’nin yarınlarına, milletimizin iradesine kimsenin ket vuramayacağını gösterdik. Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bırakmaya hazırlanırken, ülkemizin gelecek yüzyılında daha güçlü bir dönemin kapılarını aralamak üzere iş dünyamızla yeni hedeflere odaklanmak önceliğimiz.

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz - Resim : 4

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı:

15 Temmuz’da iradesine sahip çıkan Türk milletinin muhafaza etmeyi başardığı şey yalnızca demokrasi değil, aynı zamanda Türkiye ekonomisi olmuştur İlk belirlemelere göre yaklaşık 300 milyar lira olan bu maliyetin, alt sektörlere olan etkisi de hesaba katıldığında daha da arttığını tahmin edebiliriz. Bundan sonra da duruşumuz demokrasiden ve milli iradeden yana olmaya devam edecektir.

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz - Resim : 5

ASKON Başkanı Orhan Aydın: 

Türkiye’yi kanlı bir darbe sonrası yönetmeyi planlayan FETÖ, alçak idealinden vazgeçmedi. Türkiye aleyhine kara propaganda yürüterek yabancı sermayeyi Türkiye’den uzak tutarak ekonomimizi hedef alıyorlar. İtibarsızlaştırma operasyonları ile güven bunalımı oluşturmaya çalışıyorlar. FETÖ ile mücadele dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla hem yurt içinde hem de yurt dışında devam etmesi gerekiyor.

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz - Resim : 6

ASO Başkanı Seyit Ardıç:

15 Temmuz 2016 tarihinde içeriden ve dışarıdan bazı hainlerin ülkemizin meşru hükûmetini yıkmaya yönelik girişimini etkisiz hâle getiren Türk halkının kahramanlığı unutulmayacak ve ilelebet hatırlanacaktır. Ülkemizin demokrasiye olan inancının bir kez daha anıldığı bu anlamlı günde 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutluyoruz.

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı: Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz ile ilgili etiketler ekonomi İSO İTO 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.