İş Bankası emekli promosyonu başvuru nasıl yapılır? 2021 İş Bankası emekli promosyonu ne kadar, kaç TL?

İş Bankası’ndan emekliye 1000 TL’ye varan promosyon fırsatı dikkat çekiyor. SGK’dan emekli olan vatandaşlar emeklilik dönemlerinde İş Bankası ile müthiş bir değişim yaşıyor. Peki, 2021 İş Bankası emekli maaş promosyon ücreti ne kadar, kaç TL?

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde mevcut maaşlarını İş Bankası’ndan almakta olan ya da ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankasını tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşımaya karar veren SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur 2020/2023 dönemi için 1000 TL’ye kadar promosyon fırsatından yararlanıyor.

Bunun yanında SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar ayrıca Maximum Kart ve ek kartları hiçbir ücret ödememekle birlikte birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabilme şansına sahip oluyor. Ülkemiz genelinde 1300’e yakın şube ve 6500’den fazla bankamatik aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm vatandaşlar, en yakın İş Bankası şubesinden, internet şubesinden veya İşCep üzerinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyorlar.

İş Bankası’ndan Emekli Maaşımı Nasıl Alırım?

Yeni emekli olacak vatandaşlar;

- SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuruda bulunarak,

- Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar da halen çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçebilirler.

Yukarıda yer alan işlemlerin hemen ardından yalnızca İşCep, internet şubesi ya da İş Bankası şubeleri aracılığıyla emekli maaşını İş Bankası'ndan almak istedikleri hesabı belirterek talimat verip emekli promosyon başvurusunda bulunabilirler.

İş Bankası emekli promosyonu başvuru nasıl yapılır? 2021 İş Bankası emekli promosyonu ne kadar, kaç TL?

İş Bankası Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Emekli maaşlarını farklı bir bankadan veya PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir blokesi olmayan vatandaşlar; İşCep, internet şubesi ya da İş Bankası şubeleri aracılığı ile emekli maaşlarını İş Bankası'na taşıyarak emekli promosyon başvurusunda bulunabilme şansına sahip olacaklar.

İşCep ve internet şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edeceğiniz adımlar şu şekildedir:

- İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

- İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

- İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

- İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İş Bankası şubesine gitmeden de E-Devlet üzerinden banka değişikliği işlemi gerçekleştirilebilir. E-Devlet’e internet şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan da giriş yapılabilir. Maaş taşıma işleminin hemen ardından İşCep, internet şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile emekli promosyon talimatları hızlıca gerçekleştirilebilir.

İş Bankası emekli promosyonu başvuru nasıl yapılır? 2021 İş Bankası emekli promosyonu ne kadar, kaç TL? - Resim : 2

İş Bankası Emekli Maaşı Promosyonu Ne Kadar?

2020/2023 dönemi için T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile gerçekleştirilen anlaşma doğrultusunda mevcut maaşlarını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklilerine (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur);

3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri halinde, İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesinin ardından emekli promosyon ödemesi gerçekleştirilir.

2020/2023 dönemi için İş Bankası emekli promosyon tutarı; ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak;

- 1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 750 TL,

- 1.500 - 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 875 TL,

- 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 1.000 TL ödeme gerçekleştirilir.

İş Bankası emekli promosyonu başvuru nasıl yapılır? 2021 İş Bankası emekli promosyonu ne kadar, kaç TL? ile ilgili etiketler İş Bankası emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.