İş Bankası duyurdu! 200 bin TL acil nakit ihtiyacı için krediye son başvuru bugün!

İş Bankası Anında Yeni Yıl Kredisi ürün paketinde son güne gelindi! Acil nakde ihtiyaç duyan tüketicileri için verilen anında kredi ürününde limit 200 bin lira. Kişiye özel faiz oranları ile kredi başvurusu yapmak için bugün son gün!

İş Bankası yeni yıla girmede önce düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında sona gelindiğini duyurdu! Anında Yeni Yıl Kredisi ürününden yararlanmak isteyen tüketiciler, bugün bankanın dijital kanalları aracılığı ile krediye başvuruda bulunabiliyorlar! 200 bin liraya kadar verilen ihtiyaç kredisinde faiz oranları, başvuru sahibi özelinde belirleniyor. Başvurulan kredi tutarına göre 36 aya kadar vade yapılabiliyor!

Bugün itibari ile bankaların kapalı olması, İş Bankası’nın “Anında Yeni Yıl Kredisi” başvurusu için engel değil! Bankanın şubesiz bankacılık hizmetleri kullanılarak krediye başvuruda bulunulabiliyor. Yeni yıla girerken nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen okurlarımız İşcep, İş Bankası İnternet Şubesi ya da İş Bankası ATM’lerinden 200 bin liraya kadar ihtiyaç kredisine başvurabilirler!

ŞUBEYE GİTMEDEN ANINDA 200 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

31 Aralık Cumartesi günü banka şubelerinin kapalı olması nedeniyle acil nakde sıkışanlar için banka yolu kapanmış görünüyor. İş Bankası, anında kredi ürünü ile banka şubesine ihtiyaç duymadan 200 bin liraya kadar krediyi başvuru sahipleri ile buluşturuyor! Başvurular için İşCep uygulamasını, bankanın internet bankacılığı hizmetini ve Türkiye’nin dört bir yanında ulaşılabilen İş Bankası Bankamatiklerini kullanabilirsiniz.

36 AYA VARAN TAKSİTLENDİRME SEÇENEĞİ

İş Bankası duyurdu! 200 bin TL acil nakit ihtiyacı için krediye son başvuru bugün!

İş Bankası yeni yıl kredisi ürününde azami taksit tutarı 36 ay olarak belirlendi. Kredi tutarına göre değişen kredi vadeleri banka tarafından şu şekilde açıklandı:

  • 50 bin liraya kadar olan kredilerde vade 36 ay,
  • 50 bin lira ile 100 bin lira arasındaki kredilerde vade 24 ay,
  • 100 bin lira üzeri kredilerde vade 12 ay olarak belirlendi.

AYDA 2.100 TL KREDİ TAKSİDİ HESAPLANIYOR

İş Bankası web sitesinde yüzde 1,95 faiz oranı ile yapılan yeni yıl kredisi hesaplama işlemine göre 50 bin TL kredi için 36 ay vadede ödenecek taksit tutarı 2 bin 102 lira olarak bulunuyor. 24 ay vadede taksit tutarı 2 bin 776 liraya yükselirken, 12 ay vadede ise ödenecek aylık taksit tutarı 4 bin 855 lira olarak hesaplanıyor.

İş Bankası duyurdu! 200 bin TL acil nakit ihtiyacı için krediye son başvuru bugün! ile ilgili etiketler İş Bankası kredi