İş Bankası bayram kredisi ile 100 bin TL anında hesabınızda! İşte bayram kredisi başvuru şartları...

Kişiye özel faiz oranlarıyla "Anında Bayram Kredisi" İş Bankası'nda! Türkiye'nin lider bankaları arasında yer alan İş Bankası, Kurban Bayramı dönemine özel 7/24 kredi çekebilmeye olanak sağlayan "Anında Bayram Kredisi" ile nakit paraya ihtiyaç duyan müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Peki, İş Bankası bayram kredisi nasıl alınır? İşte detaylar...

İş Bankası'nın bayram dönemine özel olarak sunduğu Anında Bayram Kredisi, 100.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredi türüdür.

-Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile,

-50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup

-50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.

Diğer taraftan, kişiye özel uygulanan faiz oranı müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik göstermektedir. Faiz oranlarıyla ilgili detaylı bilgisi İş Bankası şubelerinden veya 0850 724 0724 numaralı müşteri hizmetlerinden anında öğrenebilirsiniz.

İş Bankası bayram kredisi ile 100 bin TL anında hesabınızda! İşte bayram kredisi başvuru şartları...

 İŞ BANKASI "ANINDA BAYRAM KREDİSİ" NASIL ALINIR?

İş Bankası tarafından sağlanan olanaklar ile şubeye gitmeden kredi çekmek artık çok basit! İşCep (Android ve iOS işletim sistemli cep telefonlarınıza İşCep uygulamasını indirebilirsiniz), İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde, çektiğiniz kredi tutarı İş Bankası'ndaki vadesiz hesabınıza anında aktarılmaktadır.

"ANINDA BAYRAM KREDİSİ" BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

"Anında Bayram Kredisi" almak için şu adımları uygulayabilirsiniz:

- İşCep > Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Bayram Kredisi veya Başvurular > Krediler > Anında Bayram Kredisi

- İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Bayram Kredisi veya Başvuru-Ürünler > Anında Bayram Kredisi

- Bankamatik > Diğer İşlemler > Başvurular > Anında Bayram Kredisi

 

 

 

 

İş Bankası bayram kredisi ile 100 bin TL anında hesabınızda! İşte bayram kredisi başvuru şartları... ile ilgili etiketler İş Bankası kredi Bayram kredisi