İş adamı Halil İbrahim Ünver toprağa verildi...

Bostancı açıklarında düşen helikopterden yaralı kurtulan ancak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Otokar Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil İbrahim Ünver, son yolculuğuna uğurlandı.

Ünver için Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Ünver'in kızı Selin, erkek kardeşi İsmet Ünver ve diğer yakınları törende taziyeleri kabul etti.

İş adamı Halil İbrahim Ünver toprağa verildi...

İkindi namazının ardından Ünver için cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Ünver'in yakınları, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Futbol Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın yanı sıra çok sayıda iş insanı katıldı.

İş adamı Halil İbrahim Ünver toprağa verildi... - Resim : 2

Cenaze namazının ardından alınan helallik ve edilen duaların ardından Ünver'in naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.İş adamı Halil İbrahim Ünver, sahibi olduğu Ünver Havacılık'a ait TC-HYU kuyruk tescilli Bell 430 tipi helikopterin geçtiğimiz perşembe günü akşam saatlerinde Kartal'dan Sefaköy'e giderken Bostancı açıklarında denize düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

İş adamı Halil İbrahim Ünver toprağa verildi... - Resim : 3

İstanbul'da 1950 yılında doğan Ünver, Türkiye'nin lisanslı ilk helikopter pilotlarından biriydi. Yükseköğrenimini Almanya'da Ulmer Teknik Yüksek Okulu'nda tamamlayan iş adamı, soyadını taşıyan Ünver Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Ünver, uzun yıllar, Otokar'ın Yönetim Kurulu'nda görev aldı.

İş adamı Halil İbrahim Ünver toprağa verildi... - Resim : 4

İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Şırnak Küpeli Dağı'nda 5 terörist etkisiz hale getirildi. 09 Eylül 2018 tarihinde, Şırnak Küpeli Dağı Güleşli bölgesinde, Jandarma Genel Komutanlığı'nca, Jandarma SİHA ile kış üstlenmesi ve eylem hazırlığındaki bir grup terörist tespit edilmiştir. Söz konusu bölgeye yapılan hava destekli operasyonla, 5 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

İş adamı Halil İbrahim Ünver toprağa verildi... ile ilgili etiketler Helikopter kazası cenaze halil ibrahim ünver
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.