İş adamı evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

Malatya’da evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan işadamı kanlar içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan iş adamı, polise verdiği ilk ifadede; kendisine seslenen tanımadığı bir kişinin daha sonra ateş açtığını söyledi.

Malatya'da işyerini kapattıktan sonra Saltanat Sokak’ta bulunan ikametine yaya olarak ilerleyen H.K. adlı iş adamına ikametine ulaşmak üzere iken bölgede park halinde olan bir aracın yanında seslenen kimliği henüz belirlemeyen bir kişi tarafından silahla ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu sol bacağına isabet alan 48 yaşındaki H.K. kanlar içerisinde yere yığılırken, olayın şüphelisi yaya olarak bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan H.K. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı H.K.'nın polise verdiği ilk ifadesinde kendisine seslenen tanımadığı bir kişinin daha sonra ateş açtığını belirttiği öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 4 adet boş kovan buldu.


İHA

İş adamı evinin önünde silahlı saldırıya uğradı ile ilgili etiketler Malatya iş adamı silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.