Irpin Belediye Başkanı Markuşin: Irpin, Rus ordusundan temizlendi

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında en çok etkilenen Irpin'de Belediye Başkanı Aleksandr Markuşin, şehirde kontrolün yeniden sağlandığını duyurdu. Markuşin, "Irpin, Rus ordusundan tamamen temizlendi" dedi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları başlayalı bir ayı geçti. Ukrayna’nın, süregelen Rus saldırılarından en çok etkilenen bölgeleri arasında yer alan Irpin’de Belediye Başkanı Aleksandr Markuşin yeni bir açıklama yaptı.

Başkan Markuşin, Irpin’de kontrolün yeniden sağlandığını belirterek, "İyi günler Irpin halkı. Güzel haberimiz var. Bugün Irpin işgalden kurtarıldı. Temizlik sürüyor. Ukrayna ordusuna, yerel güvenlik güçlerine, polis birimlerine teşekkür etmek istiyorum. Biz birlikteyken güçlüyüz. Irpin halkı evlerinize geri dönmeniz henüz mümkün değil. Şimdi güvenli değil. Buça’yı, Gostomel’i, Vorzel’i de işgalden kurtaracağız. Şehrimize saldırılar sürecek. Onu erkekçe savunacağız. Irpin Ukrayna’dır, yaşasın Ukrayna, yaşasın kahramanlar" dedi.

Irpin Belediye Başkanı Markuşin: Irpin, Rus ordusundan temizlendi ile ilgili etiketler Ukrayna irpin irpin Rusya Ukrayna savaşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.