Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu: İki kardeş hasret giderdi

76 yaşındaki sanatçı Cihan Ünal'ın, 1970–1978 yılları arasında ilk evliliğini yaptığı Sabiş Kuzuoğlu'ndan dünyaya gelen 45 yaşındaki kızı Irmak Ünal ile 1983–1987 yılları arasında evli olduğu Türkan Şoray'dan dünyaya gelen 37 yaşındaki kızı Yağmur Ünal, Bodrum tatilinde buluştu. İki kız kardeş hasret giderdi.

Cihan Ünal'ın kızları Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu. Irmak Ünal, kardeşi Yağmur Ünal ile Bodrum Türkbükü'nde görüntülendi. Irmak Ünal, kardeşi Yağmur Ünal ile sohbet etti, daha sonra güneşlenmeyi tercih etti.

Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu: İki kardeş hasret giderdi

Yağmur Ünal, sevgilisi ile teknenin ön kısmında romantik anlar yaşadı. Çift, birbirine bol bol sarılarak, Bodrum'da aşk tazelediler.

Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu: İki kardeş hasret giderdi - Resim : 2


Milliyet'ten Kamil Sümer'in haberine göre; Teknenin arka kısmına geçen abla kardeş, sohbetlerine kaldıkları yerden devam ettiler. O sırada Irmak Ünal'ın oğlu Vadi, teknenin halatlarında yaptığı hareketlerle annesini tedirgin etti. Vadi'yi uyaran Irmak Ünal, oğluna dikkatli olmasını söyledi.

Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu: İki kardeş hasret giderdi - Resim : 3


İKİ KARDEŞİN FİT GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

Bodrum'da çıktıkları tekne tatilinin keyfini doyasıya çıkaran Ünal kardeşler, Ege'nin masmavi ve serin sularına girerek, günü bitirdi. Spora olan düşkünlüğü ile bilinen Irmak Ünal'ın fit hali dikkat çekti. Kardeşi Yağmur Ünal'ın da bir hayli formda olduğu görüldü.

 Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu: İki kardeş hasret giderdi - Resim : 4

En son 2017 yılında 'Dolunay' dizisiyle izleyici karşısına geçen oyuncu Irmak Ünal, Emre Karabacak'la olan evliliğini 2017 yılında sonlandırmıştı. Ünal, 11 yaşındaki kızı Kayla ve 8 yaşındaki oğlu Vadi'nin eğitimi için 2021 yılının Eylül ayında Endonezya'ya yerleşmişti.

Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu: İki kardeş hasret giderdi - Resim : 5

Irmak Ünal ile Yağmur Ünal, Bodrum'da buluştu: İki kardeş hasret giderdi ile ilgili etiketler Irmak Ünal Yağmur Ünal Bodrum tatil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.