İrfan Can Kahveci'den taraftarlara protesto sitemi!

İrfan Kahveci, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Kahveci, "Maç bitmeden protesto olmaması gerekiyor" diyerek taraftarlara sitemini dile getirdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Maribor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan maçtan sarı-lacivertli temsilcimiz 3-1 galip ayrıldı ve rövanş maçı öncesi tur için avantajlı konuma geçti.

"MAÇ BİTMEDEN PROTESTO OLMAMASI GEREKİYOR"

İrfan Can Kahveci maçın ardından yaptığı açıklamada; "Daha sezonun başındayız. Çubuklu formayı terleten kim olursa olsun, maç bitmeden protesto olmaması gerekiyor. Hiç merak etmesinler. İnşallah taraftarlarımızın hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşacağız." dedi. 

"HER ZAMAN BİRLİK OLMALIYIZ"

Rodrigo Becao ise; "Çok mutluyum. Hem gol attım hem de önemli bir galibiyet aldık. Bu harika taraftarı mutlu ettiğim için kendimi iyi hissediyorum. Sezon boyunca hedeflerimiz yüksek. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Maç içerisinde az sayıda da olsa yuhalamalar duydum. Taraftarlarımızdan rica ediyorum. Her zaman birlik olmalıyız. Sizin yardımınıza ihtiyacımız var." sözlerini sarfetti. 

 

 

İrfan Can Kahveci'den taraftarlara protesto sitemi! ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.