İrfan Can Kahveci'den isyan gibi açıklama: Nerelere gideceğini tahmin edemiyorum...

Süper Lig'in 33. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı. Mücadelede Sarı-Lacivertliler'in 2. golüne imza atan İrfan Can Kahveci isyan gibi açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 33. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı.

Mücadelede Sarı-Lacivertliler'in 2. golüne imza atan İrfan Can Kahveci isyan gibi açıklamalarda bulundu.

''NERELERE GİDECEĞİNİ TAHMİN EDEMİYORUM...''

''Şimdi de gördüm pozisyonu. Penaltı pozisyonu. Top auta gitmiş zaten. Top auta gittikten sonra darbe geliyor. Kalecinin ayağı sabit. Anlam veremiyorum. Cihan Hocamıza da orada açıkladım. Futbolu biraz bilmek lazım. Top artık auta gitmiş yani. Livakovic adama gitmiyor, adamın ayağı Livakovic'e geliyor. Çok sinirliyim. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız. Böyle pozisyonları yakıştıramıyorum. Nerelere gideceğini tahmin edemiyorum Türkiye'de futbol açısından. Hayırlısı olsun bakalım."

 

İrfan Can Kahveci'den isyan gibi açıklama: Nerelere gideceğini tahmin edemiyorum... ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.