İrfan Can Kahveci'den flaş açıklamalar... "Yok hocayı yemişiz, yok 5 kilo fazlam varmış..."

İrfan Can Kahveci'den flaş açıklamalar... ""Yok hocayı yemişiz, yok 5 kilo fazlam varmış. Sabrettim, sustum. Susmam kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Karakterimi eleştiremezler. Kilo fazlası var diyorlar, nerede! Yağ, kilo ölçümü yapıyorlar bize. Oradalar mıydı? Yalan bunlar. Ben Fenerbahçeliyim! Benim hayalim hep Fenerbahçe'ydi. Burada şampiyonluklar yaşamak, sonra Avrupa'ya gitmek istiyorum."

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında Altay'ı ağırladı. Sarı-Lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Takımının ilk golünü atan, 2. golde de Serdar Dursun'a asist yapan İrfan Can Kahveci, maça damgasını vurdu.

Milli yıldız maçın ardından dikkat çekici açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a konuşan orta saha oyuncusu şunları söyledi:

"Çok uzun süredir susuyorum. Sabrettim. Üstümüze algı operasyonları yapmaya çalışıyorlar. Futbolumla herkes eleştirebilir beni, karakterimle ilgili eleştiremez."

"Yok hocayı yemişiz, yok 5 kilo fazlam varmış. Sabrettim, sustum. Susmam kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Karakterimi eleştiremezler. Kilo fazlası var diyorlar, nerede! Yağ, kilo ölçümü yapıyorlar bize. Oradalar mıydı? Yalan bunlar."

"Ben Fenerbahçeliyim! Benim hayalim hep Fenerbahçe'ydi. Burada şampiyonluklar yaşamak, sonra Avrupa'ya gitmek istiyorum."

TRANSFERDEN SONRA 3 KEZ SAKATLANDI

"3 kez sakatlandım Fenerbahçe'ye geldikten sonra. Şanssızlıklar oldu. Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Taraftarımız dün ıslıklar, bugün alkışlar. Onlara bir şey diyemem. Ben de Fenerbahçe taraftarıyım."

Oyun tarzım dışarıdan isteksiz görünebilir ama benim tarzım bu. Ben 4-5 yaşımdan beri nasıl futbol oynuyorsam bugün aynı istekle oynuyorum. İnşallah kendimi anlatabilmişimdir. Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe için her sorumluluğu alırım."

"Mesut Ağabey, ender gördüğüm karakterlerden bir tanesi. Çok büyük yıldız. Çok büyük yerlerde oynadı. Ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Çok sevdiğim bir ağabeyim. O da, ben de Fenerbahçe için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz."

İrfan Can Kahveci'den flaş açıklamalar... "Yok hocayı yemişiz, yok 5 kilo fazlam varmış..." ile ilgili etiketler Fenerbahçe İrfan Can Kahveci İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.