İrfan Can Kahveci'den Abdurrahim Albayrak'a cevap

İrfan Can Kahveci hangi takımlı?.. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın "İrfan Can çok iyi bir Galatasaraylı" sözleri olay yarattı. Fenerbahçe'nin ara transferde kadrosuna kattığı milli orta saha oyuncusu da Sarı-Kırmızılı idareciye hangi takımlı olduğunu Instagram'dan söyledi.

Fenerbahçe'nin yıldız transferi İrfan Can Kahveci'den, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın "İrfan Can çok iyi bir Galatasaraylı" sözlerine cevap gecikmedi.

Sarı-Kırmızılı idareci bugün öğle saatlerinde Galatasaray muhabirleriyle gerçekleştirdiği sohbet toplantısında "Benim hiçbir oyuncuya kırgınlığım olamaz. İrfan Can Kahveci G.Saray'a gelmeyi çok istedi, Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik. İrfan Can çok iyi bir G.Saraylı ancak başka takıma gitmiş oyuncular hakkında fazla konuşmayalım" ifadelerini kullanmıştı.

Albayrak bununla da kalmamış, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında transfer savaşına sevep olan Vedat Muriç ve Mert Hakan Yandaş'ın da Galatasaray formalı fotoğraflarının hala kendisinde olduğunu söyledi: "Hiçbir futbolcuya kırgınlığım olmadı ama üzdü. Mert Hakan'ın, Vedat Muric'in burada fotoğrafları var ama paylaşmam. Vedat gece saat 02.00'de buradan giderken boynuma sarılıp ağladı"

Albayrak'ın bu sözleri Fenerbahçe taraftarını rahatsız etti. Sosyal medyada çok konuşulan bu sözleri üzerine Instagram hesabından bir paylaşım yapan milli orta saha oyuncusu, fotoğrafa sarı-lacivert kalp koyarak Albayrak'a göndermede bulundu.

İrfan Can Kahveci'den Abdurrahim Albayrak'a cevap

İrfan Can Kahveci'den Abdurrahim Albayrak'a cevap ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Abdurrahim Albayrak Fenerbahçe Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.