İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye nefes oldu! Kariyer sezonunu geçiriyor

Fenerbahçe'ye Gaziantep deplasmanında son dakikalarda galibiyeti getiren İrfan Can Kahveci, bu sezon kariyer yılını geçiriyor.

Süper Lig'de attığı 57 golle en skorer takım olan Fenerbahçe bu sezon rakiplerini tek tek devirerek şampiyonluk yoluna gümbür gümbür devam ediyordu. Bu sezon ligdeki tek mağlubiyetini Trabzonspor karşısında alan, gol atamadığı iki maçtan (Adana Demirspor-Galatasaray) da beraberlikle ayrılan Sarı-Lacivertli ekip, Gaziantep FK engelini zor da olsa geçti.

Nefes oldu

Son maçında Konyaspor ağlarına 7 gol göndererek adeta şov yapan Kanarya, Gaziantep deplasmanında ise tek attı, 3 aldı. İlk yarı başladığı gibi golsüz biterken ikinci devrede İrfan Can Kahveci adeta Fenerbahçe'ye nefes oldu.

20 gole katkı yaptı

64. dakikada Cengiz Ünder'in yerine oyuna dahil olan milli oyuncu, 81'de sahneye çıktı. Yıldız futbolcu, Sebastian Szymanski'nin asistinde vurduğu kafayla fileleri sarstı ve skoru 1-0'a getirdi. Kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci 30. maçında 11 gol, 9 asiste ulaşarak tam 20 gole direkt katkı vermiş oldu. Öte yandan İrfan bu sezonki ikinci kafa golünü kaydetti. Daha önce Antalyaspor karşısında da sonradan oyuna girmiş ve kafayla fileleri havalandırmayı başarmıştı. 

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye nefes oldu! Kariyer sezonunu geçiriyor ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.