İrfan Can Kahveci: Barış Alper'in orta açacağını biliyordum

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Letonya'yı 3-2 mağlup etti. Milli takımın golleri Abdülkerim Bardakcı, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci'den geldi. Puanını 6'ya yükselten milliler liderliğe yükseldi. A Milli Futbol Takımı 4. maçını 19 Haziran Pazartesi günü Samsun'da Galler ile yapacak. A Milli Futbol Takımı'na Letonya deplasmanında galibiyeti getiren golü atan İrfan Can Kahveci, gol pozisyonunda Barış Alper Yılmaz'ın orta açacağını bildiğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nda İrfan Can Kahveci, Letonya karşılaşmasının ardından görüşlerini aktardı.

Karşılaşmada galibiyet golünü atan İrfan Can, "Takımımıza gol ile galibiyeti getirdiğim için çok mutluyum. Nadir kafa vururum. Letonya deplasmanları zor geçiyor bizim için. Yaklaşık 30 yıl sonra Samsun'a gideceğiz, herkesi maça davet ediyoruz" sözlerini sarf etti.

Deneyimli futbolcu ayrıca, "Barış Alper maça çok hareket getirdi. Orada orta açacağını biliyordum, kalecinin dokunması biraz şaşırttı beni ama golü attım" dedi.

İrfan Can Kahveci: Barış Alper'in orta açacağını biliyordum ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.