İrfan Can Kahveci'nin PFDK'ya sevkine itiraz eden Fenerbahçe'li taraftarlarlardan Muslera örneği

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci'nin Göztepe maçında Atakan Çankaya'yla yaşadığı gerilimden dolayı PFDK'ya sevk edilmesi ve ağır ceza ihtimali, Fernando Muslera olayını akıllara getirdi... Sarı-Lacivertli taraftarlar, Galatasaray kalecisinin aynı pozisyonda PFDK'lık olmamasını örnek gösterdi.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Göztepe'yle 1-1 berabere kaldığı maçın devre arasında İzmir ekibinin genç orta saha oyuncusu Atakan Çankaya'nın boğazını sıkan İrfan Can Kahveci'nin PFDK'dan kaç maç ceza alacağı merak ediliyor.

Maçın devre arasında soyunma odası koridorunda yaşanan arbeden görüntüleri ortaya çıktı.

PFDK'nın İrfan Can'a ağır ceza vermesi beklenilen hadisede yaşananlar "Atakan Çankaya devre arasında takımlar soyunma odasına girerken İrfan Can Kahveci'ye doğru yöneliyor. Ardından tünelde ikili ve oradakiler arasında itiş kakış yaşanıyor. İki tarafta da birbirine vurma veya darbe yok. Daha sonra ortam sakinleşiyor" şekline özetlenmişti.

MUSLERA ÖRNEĞİ...

Fenerbahçe taraftarları "sarı kart bile çıkmayacak" olaya 5-10 maç ceza verilmesi ihtimaline isyan etti. Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın bu sezon Alanyaspor deplasmanında Akdeniz ekibinin Senegalli golcüsü Khouma Babacar'la yaşadığı gerilimi hatırlatan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Muslera'nın PFDK'ya sevk edilmemesini örnek gösterdi.

İrfan Can Kahveci'nin PFDK'ya sevkine itiraz eden Fenerbahçe'li taraftarlarlardan Muslera örneği ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Fernando Muslera Göztepe atakan çankaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.