Kasımpaşa sezon sonuna kadar İrfan Buz'a emanet

Kasımpaşa'da teknik direktörlüğe İrfan Buz getirildi. 53 yaşındaki çalıştırıcı sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Süper Lig'in ilk 8 haftasında 12 puan toplayan Lacivert-Beyazlılar, Mehmet Altıparmak'ın görevine 7. haftada son vermişti.

Kasımpaşa, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hocasını buldu. Paşa, takımın başına deneyimli çalıştırıcı İrfan Buz'u getirdi. Konuyla ilgili lacivert-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kasımpaşamızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın İrfan Buz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Kasımpaşamıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Teknik Direktörümüz İrfan Buz ve ekibine çalışmalarında başarılar dileriz" denildi.

Süper Lig'in ilk 8 haftasında 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle 12 puan toplayan İstanbul ekibinde deplasmanda 3-1'den gelip 3-4 kazanılan Trabzonspor maçının ardından sürpriz bir şekilde Altıparmak'la yollar ayrılmıştı. İrfan Buz daha önce Bursaspor ve Gençlerbirliği'nde görev yaptı.

Kasımpaşa sezon sonuna kadar İrfan Buz'a emanet

Kasımpaşa sezon sonuna kadar İrfan Buz'a emanet ile ilgili etiketler Kasımpaşa irfan buz mehmet altıparmak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.