İrfan Buz: Galatasaray maçına odaklanacağız

İrfan Buz: "Elimizdeki imkanlarla hep önümüzdeki maçlara baktık. Şu da bir gerçek; sahamızda 6 maça çıktık ve hiçbir müsabakayı kaybetmedik, bu da çok önemli. Futbolculara bir gün izin vereceğiz, ondan sonra G.Saray maçına odaklanacağız. Kümede kaldık ama lig bitmedi..." 

Süper Lig'in 41. haftasında evinde Hatayspor'la 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, kümede kalmayı matematiksel olarak garantiledi. Sezon ortasında teknik direktör değişimine giden Sarı-Siyahlılar, İrfan Buz yönetiminde zor gol yiyen, dişli bir takım hüviteyine bürünmüştü. Son hafta G.Saray deplasmanında tarihi bir maça çıkacak olan Malatya temsilcisinde tecrübeli çalıştırıcı, "Futbolculara bir gün izin vereceğiz, ondan sonra G.Saray maçına odaklanacağız" dedi.

Yeni Malatyaspor'un başına 11 maça çıkan İrfan Buz, son 9 maçta 6 gol yiyen bir takım haline getirdiği Sarı-Siyahlılar'la, Galatasaray'ın şampiyonluk için farklı galip gelmesi gereken bir maç oynayacak.

Futbol kamuoyunun gözü bu maçta... Geçmişte Malatya şehrinin adının karıştığı "TOFAŞ" hikayelerinin gölgesinde oynanacak maçtan önce Buz'un görüşleri şu şekilde: "Şu anda bir planım yok. Bizim buraya geldiğimizdeki planımız tamamen takımı ligde tutmaktı. Onun üzerine gittik o nedenle hep maç maç gittik. Elimizdeki imkanlarla hep önümüzdeki maçlara baktık. Şu da bir gerçek; sahamızda 6 maça çıktık ve hiçbir müsabakayı kaybetmedik, bu da çok önemli. Futbolculara bir gün izin vereceğiz, ondan sonra G.Saray maçına odaklanacağız."  

İrfan Buz: Galatasaray maçına odaklanacağız

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Buz, gelecek sezona ilişkin ise şunları söyledi: "Burada Yeni Malatyatspor taraftarına ve tüm Malatyalılar için çok önemli bir gün. Malatyasporumuz ligde ve önümüzdeki yıl için planlarını yapabiliyor. Bu da çok büyük bir mutluluk ve başarı.”  

ADİL GEVREK: ÇOK ŞÜKÜR DÜŞMEDİK

Kulüp başkanı Adil Gevre ise, Galatasaray'la çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bu takım düşecek demeleri bizleri üzüyordu. Çok şükür düşmedik. Bütün futbolcu kardeşlerimi, teknik heyetimizi kutluyorum, pandeminden dolayı stada gelemeyen taraftarlarımızın gönüllerinin bizde olduğunu biliyorduk" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un hak ettiği yerlere gelmesi adına kentteki tüm dinamiklerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini de ifade eden Gevrek, “Yeni Malatyaspor bu şehrin bir marka değeridir. Buna herkesin sahip çıkması lazım. Gerçekten Malatya’yı daha iyi yerlere taşıyacağız. Bu gün bu sevinci ben inanıyorum ki tüm Malatyalılar yaşıyor” dedi.

İrfan Buz: Galatasaray maçına odaklanacağız ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor irfan buz Adil Gevrek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.