İrem Yaman'dan tekvandoyu bırakma kararı... Dünya şampiyonu milli sporcu tatamiye veda etti

2015 ve 2019 yıllarında iki kez Dünya Tekvando Şampiyonu olan milli sporcu İrem Yaman, aktif kariyerine 26 yaşında nokta koydu... 2022 Tokyo Olimpiyatları'nda yer alamayan İrem Yaman, Türkiye'nin en başarılı sporcuları arasında yer etmişti. Yaman yaptığı açıklamada, "Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma" dedi.

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli sporcu İrem Yaman, tekvando kariyerini sonlandırdığını duyurdu. 26 yaşındaki Yaman, "Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kararınını duyuran İrem Yaman, şunları söyledi:

"16 yıl önce küçük bir kız çocuğunun hayaliyle başladı her şey. İlk müsabakamda şampiyonluğu yaşadım ve inandım da dünya şampiyonu olacağıma. Sonra zor geçen 10 yıl. Sürekli yenildim, ağladım, üzüldüm, çok kilo verdim, ailemi görmedim, yaşıtlarımın yaptığı her şeyin yerine tekvandoyu koydum. Asla pes etmedim. Çünkü biliyordum bu kadar fedakarlığın sonunda kazanan ben olacaktım ve kazandım."

"Herkese her şeye rağmen azmettim ve kazandım. Her güzel şeyin bir sonu olduğunu bilerek tadını çıkardım kariyerimdeki her anın. Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma. Teşekkür edeceğim birçok insan var ama en çok teşekkür aileme, canım antrenörüm biricik babama. Bu zorlu yolda yanımda olan ve beni sonsuz destekleyen sizlere."

İrem Yaman'dan tekvandoyu bırakma kararı... Dünya şampiyonu milli sporcu tatamiye veda etti ile ilgili etiketler İrem Yaman tekvando
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.