İrem Helvacıoğlu Yeni İmajı İle Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Parlayacak!

İrem Helvacıoğlu yeni imajı ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz ile yıldızı parlayan oyuncu çok yakında Engin Öztürk ile birlikte rol alacağı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle uzun süren ekran orucunu bozan İrem Helvacıoğlu yeni imajıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan Annenin Sırrıdır Çocuk etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde ikiliye Selin Yeninci ve Olgun Toker eşlik ediyor. Dizinin kadrosunda ayrıca; Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler rol alıyor.

İrem Helvacıoğlu Yeni İmajı İle Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Parlayacak!

Senaryosunu Makbule Kosif & Gülsev Karagöz kaleme aldığı dizide, yönetmen koltuğunda ise daha önce Aşk Laftan Anlamaz gibi izlenme rekorları kıran bir dizinin yönetmenliğini de yapan Müge Uğurlar oturuyor. İlk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan, NTC Medya imzalı Annenin Sırrıdır Çocuk’un yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

İrem Helvacıoğlu Yeni İmajı İle Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Parlayacak! ile ilgili etiketler Engin Öztürk İrem Helvacıoğlu annenin sırrıdır çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.