İrem Derici'nin aşk pozuna gelen yorum sevgilisi Atakan Işıktutan'ı çileden çıkardı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici sevgilisi Atakan Işıktutan ile tatilden pozlarını paylaştı. Ünlü şarkıcının aşk pozuna bir takipçisinden gelen yorum sevgilisi Atakan Işıktutan'ı kızdırdı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici özel hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Aradığı aşkı Atakan Işıktutan'da bulan İrem Derici şu sıralar çok mutlu. Şarkıcı mutluluğunu sosyal medya hesabından sevgilisi ile pozlarını paylaşarak da gösteriyor.

ÇATLAKLARINA LAF EDİLDİ!

İrem Derici ve sevgilisi tatilden pozlarını sosyal medyada paylaştı. Derici'nin bikinili haline "Zengin de olsan o çatlaklar gitmiyor" yazdı. Verdiği yanıtlarla adından söz ettiren şarkıcı bu sefer sakindi ve bu yoruma "Shoplaya shoplaya öldük bomb.k bir güzellik algısı hepimizin psikolojisini yedi" yanıtını verdi.

İrem Derici'nin aşk pozuna gelen yorum sevgilisi Atakan Işıktutan'ı çileden çıkardı! 

ATAKAN IŞIKTUTAN SEVGİLİSİNİ ÖYLE BİR SAVUNDU Kİ!

Atakan Işıktutan ise sevgilisini savunarak "Benim de göğsüm kalçalarım çatlak ne var yani? Allah beyninizi çatlatmasın. Çatlak olmasa gözünün üstünde kaş var dersiniz" diyerek bu takipçiye kızdı.

 
 
 
İrem Derici'nin aşk pozuna gelen yorum sevgilisi Atakan Işıktutan'ı çileden çıkardı! ile ilgili etiketler İrem Derici Atakan Işıktutan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.