İrem Derici'den mavi tikini geri vermeyen Elon Musk'a Threads'ten küfürlü tepki!

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Twitter'da mavi tik problemi yaşaması nedeniyle Twitter'ın sahibi Elon Musk'a "Kız dünya para verdim nerede mavi tikim b.k yiyen" diyerek tepki göstermişti. Twitter'a alternatif olarak geliştirilen Threads'ın kullanıma sunulmasıyla birlikte hesap açan İrem Derici, Elon Musk'a tekrar küfürlü sözlerle yüklendi.

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter Blue'ya abone olmayanların mavi tikini kaldırdı. Bunun üzerine Derici, ücretli olan mavi tik aboneliğine 1 yıllık ödeme gerçekleştirdi. Ödeme yapmasına rağmen mavi tiki geri gelmeyen Derici, Elon Musk'a "Kız dünya para verdim nerede mavi tıkım b.k yiyen" diyerek tepki gösterdi.

THREADS'TAN ELON'A TEPKİ GÖSTERDİ!

 

Twitter'a rakip olarak Meta tarafından geliştirilen Threads uygulamasının kullanıma sunulmasıyla birlikte İrem Derici'de birçok ünlü gibi Threads'te hesap açtı. Derici, bu hesaptan Elon Musk'a küfürlü bir şekilde tepki gösterdi. Derici, Threads'te mavi tiki olması üzerinden de Elon Musk ve Twitter'a gönderme yaparak ''Resmen tekrar ünlüyümdür'' dedi.

Derici, paylaşımına ''Şimdi o mavi tiki g...ne sokabilirsin Elon. Günaydın çocuklar. Resmen tekrar ünlüyümdür'' notunu düştü.

İrem Derici'den mavi tikini geri vermeyen Elon Musk'a Threads'ten küfürlü tepki!

 

İrem Derici'den mavi tikini geri vermeyen Elon Musk'a Threads'ten küfürlü tepki! ile ilgili etiketler İrem Derici Elon Musk Threads
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.