İrem Derici'den İnci Taneleri dizisi itirafı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yayınlandığı günden beri çok konuşulan İnci Taneleri dizisinde konuk oyuncu olarak yer almak istediğini söyledi.

Özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu.

''PAVYONDA KLİP ÇEKTİM DİYE YERDEN YERE VURULDUM''

Hürriyet'in haberine göre; İrem Derici, Bayrampaşa Ora Arena’da düzenlenen Martı Festivali’nde sahne aldı. Konser öncesi soruları yanıtlayan ünlü popçu “İnci Taneleri” dizisi nedeniyle pavyon dansının gündem olmasıyla ilgili şunları söyledi:

“İki sene önce ‘Alev Alev’ şarkısına pavyonda klip çektim diye yerden yere vuruldum. Şimdi herkes pavyoncu oldu. Ankara ve İzmir’e gidince pavyona gidiyorum. Seviyorum pavyon eğlencesini. Yılmaz Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Hazar Ergüçlü’nün dansı muhteşem. Acayip bir kadın.Dizide konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum”

İrem Derici'den İnci Taneleri dizisi itirafı!

''PAVYON AÇMA HAYALİM VAR''

Şarkıcı konserlerinde açılan “İrem bizi pavyona götür” pankartları için “5 bin kişiyi götüremem. Bütün birikimim gider. Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’la ‘Rastgele Pavyon’ hayalim vardı ama kaldı. Millet ev ve yalı hayali kurar, biz pavyon açmak” diye espri yaptı.

 

 

İrem Derici'den İnci Taneleri dizisi itirafı! ile ilgili etiketler İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.