İrem Derici'den, Hasan Can Kaya’nın "Görüntülü arayayım belki soyunur" sözüne yanıt gecikmedi

Konuşanlar programında bir seyircisine "Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersin?" sorusunu soran Hasan Can Kaya, aldığı "İrem Derici" cevabının ardından "İrem'i görüntülü arayayım belki soyunur" dedi. Sosyal medya hesabından Kaya'ya cevap veren Derici ise "Ara dene karşim" ifadelerini kullandı.

Hasan Can Kaya, sunuculuğunu üstlendiği ve Exxen'de izleyiciyle buluşan 'Konuşanlar' programının sonralarına doğru yaptığı espriyle ünlü popçu İrem Dericiye göndermede bulundu.

HASAN CAN KAYA: İREM DERİCİ BELKİ SOYUNUR

Can Kaya izleyicilerine “Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersiniz?” sorusunu yöneltti. Bir konuşanın soruya “İrem Derici” yanıtını vermesi üzerine ünlü sunucu “İrem’i görüntülü arayayım belki soyunur” diyerek seyircisinin cevabını ti'ye aldı.


İREM DERİCİ'DEN HASAN CAN KAYA'YA JET YANIT

İrem Derici ise Twitter hesabından Hasan Can Kaya'ya yanıt vererek "Ara dene karşim" ifadelerini kullandı. Derici'nin paylaşımına Hasan Can Kaya da emojiyle yanıt verdi. İkili arasında geçen bu diyalog sosyal medyada gündem oldu.

İrem Derici'den, Hasan Can Kaya’nın "Görüntülü arayayım belki soyunur" sözüne yanıt gecikmedi

 




 

İrem Derici'den, Hasan Can Kaya’nın "Görüntülü arayayım belki soyunur" sözüne yanıt gecikmedi ile ilgili etiketler İrem Derici Sosyal Medya Hasan Can Kaya Konuşanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.