İrem Derici'den beyaz bikinili tatil pozu! Düzgün fiziği dikkat çekti

Ünlü şarkıcı İrem Derici, kız arkadaşlarıyla çıktığı Barcelona tatilinden bikinili paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcının fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı. Derici'nin düzgün fiziği dikkat çekti.

Kendisinden 6 yaş küçük olan sevgilisi Atakan Işıktutan ile dolu dizgin aşk yaşayan İrem Derici, tatil sezonunu açtı. 

Arkadaşlarıyla birlikte çıktığı Barcelona tatilinden pzolarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Derici, tekne turunda beyaz bikinisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

İrem Derici'den beyaz bikinili tatil pozu! Düzgün fiziği dikkat çekti

İrem Derici'nin tatil pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

SEVGİLİSİ KAYITSIZ KALMADI

Öte yandan; İrem Derici'nin karelerine şubat ayında yeni bir aşka yelken açtığı Atakan Işıktutan ise kayıtsız kalmadı. Işıktutan, sevgilisinin iddialı pozlarına ''Bikini siyah beyaz detay kaçmaz'' yorumunda bulundu.

İrem Derici'den beyaz bikinili tatil pozu! Düzgün fiziği dikkat çekti - Resim : 2

KARDEŞİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde erkek kardeşi ile gündeme gelmişti. Babasının diğer evliliğinden olan kardeşi Cemre Derici ile havalimanında karşılaşmasının şokunu yaşayan İrem Derici, kardeşiyle çekildiği fotoğrafı  "Ya kardeşimle Adana Havalimanı'nda karşılaştım, dünyanın en saçma anıydı Cemre Derici. Arkadaşı da diyor ki; ne biçim ailesiniz?" notuyla paylaşmıştı.

İrem Derici'den beyaz bikinili tatil pozu! Düzgün fiziği dikkat çekti - Resim : 3

DEMET AKALIN ŞOKE OLDU

İrem Derici'nin kardeşini gören Demet Akalın, meslektaşının yorum ve beğeni yağan gönderisine, "Gerçek kardeşin mi aaa ben şok" yorumunu yazmıştı.

 

 
İrem Derici'den beyaz bikinili tatil pozu! Düzgün fiziği dikkat çekti ile ilgili etiketler İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.