İrem Derici zebra desenli elbisesiyle görenleri büyüledi!

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden İrem Derici, geçtiğimiz Pazar günü Fine Bomonti'de sevenlerinin karşısına çıktı. Özel hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan 34 yaşındaki şarkıcının gecede tercih ettiği zebra desenli kıyafet büyük beğeni topladı.

İddialı açıklamalarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık magazin gündeminde yer alan 34 yaşındaki şarkıcı İrem Derici, son olarak hafta sonunda sahne aldığı Fine Bomonti adlı mekanda sevenleriyle buluştu.


'ZEBRA GİBİ KADINIM'

Pembe - siyah zebra desenli kıyafeti ile sahneye çıkan Derici, ara ara konuklarıyla sohbet etmeyi ihmal etmezken, "Kıyafetimi nasıl buldunuz, maşallah bu akşam da zebra gibi kadınım" ifadelerini kullandı.

İrem Derici zebra desenli elbisesiyle görenleri büyüledi!

Tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve iki saat boyunca sahnede kalan şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen konuklarına adeta müzik ziyafeti verdi.


İrem Derici zebra desenli elbisesiyle görenleri büyüledi!

Geçtiğimiz haftada 47'nci kez sahiplerini bulan Altın Kelebek Ödülleri'nde beş isme ödülünü vermek için sahneye çıkan Derici, geceye 2018 yılında aşk yaşadığı eski sevgilisi Genco Ecer ile birlikte katılmış ve şıklığıyla görenleri büyülemişti.

Tören gecesi gazetecilerle konuşan şarkıcı, eski sevgilisi Genco ile ilgili "Geçmişte beraberliğimiz olmuştu ama şu an iş yapıyoruz. İyi anlaşıyoruz, baktım manita olamıyoruz iş yapalım dedik" ifadelerini kullanmıştı.

Dekolteli elbise tercihi için de ilginç bir yorumda bulunan İrem Derici, "Beton derici gibiyim, değişik dekolteler deniyorum" ifadelerini kullanmıştı.

irem derici

 

İrem Derici zebra desenli elbisesiyle görenleri büyüledi! ile ilgili etiketler İrem Derici kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.