İrem Derici nasıl ünlü oldu? İbo Show'un bu haftaki konukları arasında İrem Derici de var!

İrem Derici nasıl ünlü oldu? 17 Nisan İbo Show yeni bölümünde konuklar arasında yer alan şarkıcı İrem Derici'nin hayat hikayesi merak ediliyor. 2014 yılında Kalbimin Tek Sahibine adlı albümüyle çıkış yakalayan İrem Derici bundan önce bir porgrama katılarak hayatının akışını değiştirdi.

İrem Derici nasıl ünlü oldu merak ediliyor. İbo SHow'un bu haftaki konukları arasında yer alan ve zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme oturan şarkıcı İrem Derici'nin hayat hikayesi araştırılmaya başlandı.

İREM DERİCİ NASIL ÜNLÜ OLDU?

21 Mart 1987'de İstanbul'da doğan İrem Derici aslen Sinop'ludur.  

Küçük yaşlarda org çalarak müziğe meyilli olduğunu gösterdi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünden ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. 2011 yılında pazarlama ve iletişim üzerine yüksek lisans yaparken; Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz'un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı, yarı finalde elendi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne alarak müzik hayatına başladı.

İrem Derici kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte biyografisi...

2014 yılında 'Kalbimin Tek Sahibine' adlı şarkıyla asıl çıkışını yaptı. Dijital müzik platformlarında 'en çok dinlenenler' arasına giren şarkısıyla aynı yıl Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödülünü kazandı.

İrem Derici nasıl ünlü oldu? İbo Show'un bu haftaki konukları arasında İrem Derici de var! ile ilgili etiketler İrem Derici irem derici nasıl ünlü oldu ibo show bu haftaki konuklar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.