İrem Derici müjdesini Berkay duyurdu!

Güzel haber şarkıcı Berkay'dan geldi. Konserinde İrem Derici de olacak.

Berkay müjdeyi verdi. Önceki gün Akmerkez Martinez’de eşi Özlem Şahin’le kameraların karşısına geçen Berkay, bu akşamki Harbiye konserinin sürprizini açıkladı.

59d3974318c77314ec818be3

Ünlü şarkıcı, bir süredir hastanede tedavi altında olan İrem Derici’nin konserde kendisine eşlik edeceğini söyledi: “İrem’in sağlık durumu artık gayet iyi. Benimle sahnede olacak.”

Ünlü popçunun babası Hulusi Derici, kızının sahneye çıkmasıyla ilgili, “İyi hissetmiş olmalı ki sahneye çıkacak. Sahne İrem’e iyi gelecektir” dedi.

763c575d481845eac508278cfb3e50b9

HT Magazin, İrem Derici’nin taburcu olduktan üç gün sonra sahneye çıkacak olmasını uzmanlara sordu...

Prof. Dr. Şükrü Aktan: Doktorlar parametrelerine bakıp izin vermiş olabilirler. Tabii bu durumda kas gücü fonksiyonu da çok önemli. Solunum güçlüğü ve bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için 2-3 hafta daha istirahat edebilirdi.

Uzman Dr. Özgür Şamilgil: Zaman zaman başka hastalarımız da yoğun bakımdan çıktıktan sonra işlerinin başına dönmüşlerdir. Önemli olan kan değerlerinin çalışmaya uygun olup olmayacağı. Demek ki İrem Hanım’ın değerlerinde bir sorun yok.

İrem Derici müjdesini Berkay duyurdu! ile ilgili etiketler İrem Derici Konser berkay sahne ozlem şahin hulusi derici şükrü aktan ozgür şamilgil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.