İrem Derici kardeşiyle fotoğraf paylaşınca Demet Akalın şoke oldu!

Son zamanlarda Atakan Işıktutan ile yaşadığı dolu dizgin aşkla gündeme gelen ünlü şarkıcı İrem Derici, bu kez de kardeşi ile adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı erkek kardeşi Cemre Derici ile sosyal medyada fotoğraf paylaşınca Demet Akalın'dan yorum gecikmedi.

Şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren son zamanlarda da sevgilisi Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İrem Derici, bu kez de paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı.

Babasının diğer evliliğinden olan uzun zamandır görüşmediği kardeşi Cemre Derici ile Adana Havalimanı'nda karşılaşan ve yaşadığı şoku sosyal medyada yaptığı paylaşımla belirten ünlü şarkıcıya yorum yağdı.

DEMET AKALIN ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ!

Derici'nin ''Ya kardeşimle Adana havalimanında karşılaştım, dünyanın en saçma anıydı. Arkadaşı da diyor ki ne biçim ailesiniz'' notuyla paylaştığı fotoğrafı görenler iki kardeşin çok benzediği yönünde yorumlar yaptı.

Ünlü pop yıldızı Demet Akalın ise İrem Derici'nin kardeşiyle paylaştığı fotoğrafı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Akalın, ''Gerçek kardeşinmiii aaa ben şok'' yorumunda bulundu.

İrem Derici kardeşiyle fotoğraf paylaşınca Demet Akalın şoke oldu! ile ilgili etiketler İrem Derici Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.