İrem Derici ilk kez sahne alacağı Harbiye Açıkhava konseri için kesenin ağzını açtı

Yaz aylarında sanatseverlerin vazgeçilmez sahnesi olan İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk kez sahneye çıkmaya hazırlanan 34 yaşındaki pop şarkıcı İrem Derici büyük heyecan yaşıyor. Konserine 130 kişilik bir ekiple çalışan ünlü şarkıcı sahne için kesenin ağzını açtı.

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda bu yıl ilk defa sahne alacak olan İrem Derici geceli gündüzlü kendisine dinlemeye geleceklere hazırlayacağı özel sahne şovları için çalışıyor.


İDDİALI KONUŞTU

28 Eylül Salı akşamı Harbiye Açıkhava'da konser verecek olan İrem Derici, "Dünya standartlarında bir konser izleyeceksiniz" açıklamasını yaptı.

İrem Derici

Provaları yaklaşık iki ay süren ve 130 kişilik bir ekiple çalışan popçu, "Dünya standartlarında bir konser izlemezseniz, suratımın orta yerine tükürün” diyerek, esprili diliyle iddiasını ortaya koydu.

ÖZEL SAHNE TASARLANDI

Haftada iki gün dansçılarıyla provalar yapan İrem Derici‘ye özel sahne tasarlanırken, sahne arkasında kullanılacak efektler Amerika‘dan satın alındı. "Bu hazırlıklar benim dinleyicime bir teşekkürüm" diyen ünlü şarkıcının, İlk Harbiye Açıkhava konserinin şovu için 200 bin TL harcadığı öğrenildi.

 

 

İrem Derici ilk kez sahne alacağı Harbiye Açıkhava konseri için kesenin ağzını açtı ile ilgili etiketler İrem Derici Konser Açıkhava Harbiye
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.