İrem Derici ile Demet Akalın arasındaki küslük bitti

Türk pop müziğinin sevilen iki ismi İrem Derici ve Demet Akalın arasındaki gerginlik son buldu. Derici'nin konser öncesi çekilen bir videosu, "İyi şarkıcı olmak, ahlakı bozuk olmak #İremderici" notuyla paylaşılmış, paylaşım Demet Akalın tarafından beğenilmişti. Twitter üzerinden iki ünlü şarkıcı arasında başlayan polemik günler sonra son buldu.

İrem Derici’nin zeytin dalı uzattığı meslektaşı Demet Akalın, Teve2'de izleyiciyle buluşan Esin Övet ile Ebru Şansı Öztürk'un sunduğu Magazin Masası programının canlı yayınına bağlandı. İrem Derici hakkında Demet Akalın “Zaten neden küstük anlamadım” açıklamasında bulundu.


İREM DERİCİ İLE DEMET AKALIN NEDEN KÜSMÜŞTÜ?

Her şeyi başlatan ise Twitter üzerinden İrem Derici hakkında atılan bir tweeti, Demet Akalın'ın beğenmesi oldu. Derici'nin konser öncesi çekilen bir videosu, "İyi şarkıcı olmak, ahlakı bozuk olmak #İremderici" notuyla paylaşıldı. Paylaşım Demet Akalın tarafından beğenildi.

Bir takipçisi İrem Derici'yi durumdan haberdar etmek için, "Demet Akalın tweeti beğenmiş İrem, ne diyorlar bunlar?" şeklinde bir tweet attı.

Derici ise polemiği başlatan şu yanıtı verdi: "Aylar önce benden engeli yediği için canı yanıyor hala belli. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin Demo'm."

İrem Derici ile Demet Akalın arasındaki küslük bitti


DEMET AKALIN: İREM DERİCİ NEDEN KÜSTÜ ANLAMADIM

Canlı yayına bağlanan Akalın “Zaten neden küstük anlamadım. Ben İrem'e kızamıyorum... En azından dobra dobra söylüyor... O neden küstü anlamadım. Ben de çok küfür seviyorum ama çok fazla yapınca sevmiyorum, ona yakıştırmıyorum. Onun saygısında sevgisinde bir sıkıntı yok. Ben onun iyiliği için bazı şeyleri retweet'liyorum. Bunların hepsi çoluk çocuğa karışsın istiyorum ” dedi.

 

 

İrem Derici ile Demet Akalın arasındaki küslük bitti ile ilgili etiketler Demet Akalın İrem Derici Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.