İrem Derici bombayı patlattı! 2021 yılını özetledi

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden 34 yaşındaki sevilen şarkıcı İrem Derici 7,5 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 2021 yılının kendisi için nasıl geçtiğini anlattı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı yaptığı itiraflarla yine çok konuşulacak bir paylaşıma imzasını attı.

Ünlü pop şarkıcısı İrem Derici sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. ''Tek kareyle bu yılı özetliyorum'' diyen Derici, 2021'de hayatının en güzel yılını geçirdiğini ifade etti. Hiç pişmanlığı olmadığını da dile geçiren genç şarkıcı, paylaşımında şaşırtan itiraflara da yer verdi.


''SESİMİ KAYBETTİM, AŞIK OLDUM...''

Konser sahnesinden çılgın bir pozunu yayınlayan Derici paylaşımının altına düştüğü notta şu ifadeleri kullandı:


''34 yıllık ömrümün açık ara en güzel yılını geçirdim. Gram pişmanlığım yok. Rock star gibi yaşadım, köpekler gibi çalıştım. Asosyalliğimi yendim ve hayatıma mükemmel insanlar kattım. Kahkaha atmaktan sesimi kaybettim. Aşık oldum. Boy boy kazıklar yedim. Hazmettim. Affettim. Kuralları deldim, kurallar beni deldi. Dans ettim. Aç kaldım. İt gibi yedim. Sarhoş oldum. Ama en iyi yaptığım şey yine sevmek oldu. Çok seviyorum aldığım her nefesi! 2022, gel aşkım! GEL!''

İrem Derici bombayı patlattı! 2021 yılını özetledi

 

 

 

İrem Derici bombayı patlattı! 2021 yılını özetledi ile ilgili etiketler İrem Derici Sosyal Medya 2021 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.