İrem Derici 'Bekar Bekir' için stüdyoya girdi... O görüntüler herkesi güldürdü! / VİDEO

Şarkıcı İrem Derici, Eylül ayında vizyona girecek olan 'Bekar Bekir' filminin müziği için stüdyoya girdi o anlar sosyal medya hesabından paylaştı.

Uzun bir süredir hem aşkta hem de işte kazanan İrem Derici, bir sinema filmi projesi için stüdyoya girdi. Eylül ayında vizyona girecek ‘Bekar Bekirfilmi için ‘Sevimli’ adlı şarkıyı okuyan Derici, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

İŞTE O EĞLENCELİ VİDEO

İrem Derici bu çekimlerde son derece eğlendiğini de göstermiş oldu. İrem Derici o anların videosunu: “Ve evet bu da oldu, Eylül’de vizyona girecek ‘Bekar Bekir’ filmi için ‘Sevimli’ şarkısını okumuş bulunuyorum an itibariyle, film olay, şarkı ayrı olay haha oh yine kendi kendime, kendi dünyamda baba eğlendim!”

İrem Derici 'Bekar Bekir' için stüdyoya girdi... O görüntüler herkesi güldürdü! / VİDEO ile ilgili etiketler İrem Derici Sosyal Medya film bekar bekir şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.