Eski eşi bayıltana kadar dövüp selfie çekmişti: İrem Ay'ın yardım çığlığı karşılık buldu!

Sosyal medyanın tanınmış isimlerinden olan İrem Ay'ın eski eşinden yıllardır işkence gördüğünü itiraf etmesi sonrası yardım çığlığı karşılık buldu. Eski eşinin psikopatça dövüp ardından gülerek çektiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan İrem Ay, gelen destekler sonrası hukuki sürecin başladığını belirterek "Yıllardır anlatamadığı her şeyin küçük bir kısmını dün paylaştım. Bana bu kadar sarılabileceğinizi hayal dahi edemezdim." dedi. İşte İrem Ay'ın yeni açıklaması...

İnternette "içerik üreticisi" olarak tanınan İrem Ay, 4 yılını birlikte paylaştığı eski eşi Berkay S.'nin kendisi darp ettiğini öne sürerek skandal fotoğraflar paylaştı.

İŞKENCE GÖRDÜĞÜ GÖRÜNTÜLERİNİ INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Genç kadının paylaştığı fotoğraflarda iddiaya göre eski eşi Berkay S.'nin gülerek başında bekleyip selfie çektiği Ay'ın ise feci şekilde darp edildiği bu nedenle vücudunda çok sayıda morluklar olduğu görüldü.

Eski eşi bayıltana kadar dövüp selfie çekmişti: İrem Ay'ın yardım çığlığı karşılık buldu!

"UTANMASI GEREKEN SEN DEĞİLSİN"

Genç kadın şu ifadeleri kullandı:

"Ben susarsam, 'susma ve korkma' dediğim her kadın sindirilir ve susar. Korkmuyorum. Başkasının başına gelince ses çıkarmak kolayken kendi başına gelince utanıyor ve geri duruyorsun. Utanması gereken sen değilsin. Şiddetin her türlüsüne hayır. Bir de üstüne gülümseyerek selfie çekilenine..."

Eski eşi bayıltana kadar dövüp selfie çekmişti: İrem Ay'ın yardım çığlığı karşılık buldu! - Resim : 2

"ASIL ACI, KİMSELERE ANLATAMADAN ÖLMEYİ ARZULATAN BİR ŞEYDİ"

"Acı çekmek ne demekmiş asıl şimdi anlıyorum. Acı çekmek bayılana kadar dayak yemek değildi. Ayaktaki cam kesiğine eczanede dikiş attırmak değildi. Asıl acı kalbi baştan aşağı sancılara boğan, insanı sırrını kimselere anlatamadan ölmeyi arzulatan bir şeydi."

 

İREM AY'DAN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Hukuki sürecin başladığı belirten İrem Ay, Instagram'dan yeni bir açıklama yaptı:

"Yıllardır anlatamadığım her şeyin küçük bir kısmını dün paylaştım. Bana bu kadar sarılabileceğinizi hayal dahi edemezdim.

Eski eşi bayıltana kadar dövüp selfie çekmişti: İrem Ay'ın yardım çığlığı karşılık buldu! - Resim : 3

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI"

Elim kolum uzun değil ama ellerimi ne kadar çok kişi tuttu. Davamdan dönmeyeceğim. Merak edenleriniz için güvendeyim, hukuki süreç başladı.

Tüm yargılama sürecinin gizli ilerlememesi için elimden geleni yapacağım. Ne kadar sürerse sürsün, vazgeçmeyeceğim.

"HER MESAJINIZ YÜREĞİME CESARET VERDİ"

Ağlamayacağım dedim ama dünden beri gözlerim dolu dolu, her mesajınız yüreğime cesaret verdi.

Sahiden teşekkür ederim..."

 

Eski eşi bayıltana kadar dövüp selfie çekmişti: İrem Ay'ın yardım çığlığı karşılık buldu! ile ilgili etiketler Instagram İşkence irem ay yardım koca görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.