İranlı yönetmen annesi ve babası tarafından öldürüldü

İran'da 47 yaşındaki yönetmen Babek Horramdin, Tahran'da aynı evde yaşadığı annesi ve babası tarafından anlaşmazlık yüzünden öldürüldü. Suçunu itiraf eden cani babanın ifadesi kan dondurdu! Oğlunu öldüren baba, pişman olmadığını dile getirerek daha önce kızıyla damadını da öldürdüğünü itiraf etti.

Horramdin'in, başkent Tahran'da aynı evde anlaşmazlık yaşadığı annesi ve babası tarafından öldürüldüğü ve cansız bedeninin üç parçaya ayrılarak Ekbatan bölgesindeki bir çöp konteynerine atıldığı öğrenildi.

CANİ BABA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

İran bugün 47 yaşındaki yönetmen Babek Horramdin'in ölümüyle sarsıldı. Ülke gündemine oturan olayın ardından yakalanan baba Abdullah Horramdin, cinayeti eşi ile birlikte işlediklerini itiraf etti. Baba Horramdin emniyet güçlerine verdiği ilk ifadesinde, “Yemeğine uyku ilacı katarak etkisiz hale getirdik. Sonra banyoya götürdük. Ardından cesedi bir valizin içine koyarak en yakın çöpe attık” dedi.

İranlı yönetmen annesi ve babası tarafından öldürüldü

''KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ BİZİ RAHATSIZ EDERDİ''

Oğullarının evde ders verdiği öğrencilerle uygunsuz ilişkiye girdiğini iddia eden baba Horramdin, “Küçüklüğünden bu yana sürekli bizi rahatsız ederdi. Üniversitede öğretmendi ve salgın nedeniyle derslerini evde veriyordu. Ama evde bize gün yüzü göstermedi. Onu ayrı bir eve çıkması için ikna etmeye çalıştık ancak kabul etmedi” diye konuştu.


Cinayetten dolayı pişman olmadığını belirten Baba Horramdin, verdiği ikinci ifadesinde ise damadını ve kızını da aynı şekilde öldürdüklerini itiraf etti. Horramdin, “2011 yılında damadımı ve 2017 yılında da kızımı ahlaki sorunları nedeniyle öldürdüm” ifadesini kullandı.

İranlı yönetmen Babek Horramdin’i öldüren anne ve babaya ilişkin yargı süreci devam ediyor.

(İHA)

  1.  

     

 

İranlı yönetmen annesi ve babası tarafından öldürüldü ile ilgili etiketler İran cinayet Tahran Yönetmen Babek Horramdin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.