İranlı Messi'den sonra şimdi de İranlı Ronaldo ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde İran'da Barcelona'nın efsanevi yıldızı Lionel Messi'ye benzerliğiyle dikkat çeken Reza Parastesh, ülkede kaos oluşturduğu gerekçesiyle gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. İran'daki 12. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde oy kullanmaya giden bir İran vatandaşı Christiano Ronaldo'ya benzerliğiyle görenleri şaşkına çevirdi. Ronaldo'ya ikizi kadar benzeyen Reza Alirezalu, Messi'nin ardından İran'daki Ronaldo boşluğunu doldurmuş oldu.

12. dönem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına giden İranlılar, sandık başında Christiano Ronaldo'ya tıpatıp benzerliğiyle dikkat çeken Reza Alirezalu'yu görünce gözlerine inanamadılar. Böylece İranlı Ronaldo, Messi'ye benzerliğiyle gündem olan, bu yüzden başı belaya bile giren Reza Parastesh'e rakip oldu.

İRANLI RONALDO'YU GÖRENLER FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

DANHqZHWAAIs2Ee

iranli-ronaldo_9874408-9216_640x360

İranlı Messi'den sonra şimdi de İranlı Ronaldo ortaya çıktı! ile ilgili etiketler iranlı messi iranlı ronaldo christiano ronaldo Lionel Messi reza parastesh reza alirezalu persian messi persian ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.