İran'daki türbe saldırısında teröristlerin elinden mucize kurtuluş!

İran devlet televizyonu, geçen hafta meclis ve Humeyni Türbesi'nin önünde gerçekleştirilen çifte saldırıya ilişkin, bir sivilin teröristlerin elinden ilginç bir şekilde kurtuluşunu yayınladı.

İran'da geçen hafta meclise ve Humeyni Türbesi'nin önünde gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, İran devlet televizyonu, bir sivilin teröristlerin elinden ilginç bir şekilde kurtuluşunu yayınladı.

Press TV tarafından yayınlanan görüntülerde Humeyni Türbesi'nin önünde etrafa uzun namlulu silahla ateş ederek ilerleyen iki DEAŞ teröristi görülüyor. Bu sırada hiçbir şeyden habersiz şekilde yolda yürüyen bir İranlı sivil görüntüye giriyor. Teröristler yanına giderek silah doğrulttukları İranlı ile bir süre konuşuyor ancak ateş açmıyor. Daha sonra teröristler yola doğru ilerlerken İranlı sivilin ise sakin bir şekilde türbeye girdiği görülüyor.

İRAN'DA ÇİFTE SALDIRI

İran'da parlamento binası ile Humeyni Türbesi önünde eş zamanlı saldırı yapıldı. Tahran'daki eş zamanlı saldırılarda12 kişi öldü, 42 kişi yaralandı. Üçüncü terör saldırısı ise önlendi. Parlamento'daki rehine krizi sona erdi, 4 terörist öldürüldü. İran Devrim Muhafızları saldırının arkasında Suudi Arabistan'ın olduğunu ileri sürdü.

İran'daki türbe saldırısında teröristlerin elinden mucize kurtuluş! ile ilgili etiketler İran Saldırı sivil kurtuluş türbe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.